Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Танк наречен Гризли
Отличен 5
(1 глас)

Танк наречен Гризли

Военна игра в която управлявате танк наречен Гризли. Танкът ви може да се движи само по права линия, между сградите и да стреля с картечница или ракети (ракетите могат да минават през сградите). Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Посещения: 13112 Размер на файла: 396 KB Добавено: нд 3 юли 2011
Добави към любими
Управлявайте танка със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Spacebar - смяна на оръжията.
Танк Армагедон
Танк Армагедон е страхотна онлайн игра, която се играе в мрежа срещу други играчи. Избери си арена и отбор (син или червен) и се впусни в люта битка с танкове. Събирай най-различни оръжия с които да обстрелваш враговете си. Опитай се да превземеш максимален брой вражески бази.
Танк Армагедон
5.00
6,5K
Танк Атака 3D
Танк Атака 3D е екшън игра с танкове. В нея ти си в ролята на войник който е отговорен за оръдието и картечницата на танка. Стреляй по вражеските бункери, танкове и пехота и саботирай радарите на вражеската армия за допълнителни точки.
Танк Атака 3D
4.25
7,5K
Танк дърпа Камион
Танк дърпа Камион е иновативна игра с камиони и танкове. Целта ти е да издърпаш закъслия камион със тежък верижен танк. Може да стреляш с танка за да рачистваш пътя напред.
Танк дърпа Камион
3.67
45,2K
Танк Мания
В играта танк мания вие можете да карате 5 различни танка на 24 нива. Целта на играта е да транспортирате товара невредим до крайната цел, някой препятствия не могат да се преминат без да ги взривите с оръдието си.
Танк Мания
3.50
50,1K
Sift Heads World – Ultimatum
Sift Heads World е динамична екшън игра с интересен и разнообразен сюжет.
Sift Heads World – Ultimatum
3.00
38,1K