Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Rvpm Racing
Отличен 4.33
(3 гласа)

Rvpm Racing

Ако обичате да ходите по къмпинги, ще знаете че намирането на добро място за къмпингуване е много важно. Тази игра ще ви даде възможност да тренирате бързо стигане до къмпинга по магистралата. Карайте кемпера с всичка газ по магистралата и стигнете до къмпинга преди другите летуващи. За да играете тази игра трябва да имате инсталиран shockwave плъгин на браузъра.
Посещения: 123121 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 29 авг 2008
Добави към любими
Управлявайте кемпера със стрелките.
Дрифт Рейсинг 3D
Дрифт Рейсинг 3D е триизмерна състезателна игра с коли. В началото на играта можеш да се състезаваш само с една кола, но с напредването на играта ще отключиш още мощни коли.
Дрифт Рейсинг 3D
3.00
9,3K
Извънградско Състезание
Извънградско Състезание (Country Ride) е много добре направена триизмерна игра за Unity 3D плеър. Има само една кола и няколко писти за каране, но играта е наистина добра. Избери си цвят за автомобила и се впусни в надпреварата.
Извънградско Състезание
3.83
27,9K
3D Турбо скорост
3D Турбо скорост е нова състезателна игра с коли в която ти шофираш спортна кола по магистралата. Внимавай с високите скорости защото пътя е пълен с други шофьори които ще се опитат да ви избутат от пътя.
3D Турбо скорост
4.00
44,5K
Traffic Command 3
В третата версия на играта Traffic Command, вие контролирате трафика в града. Управлявайте светофарите и вдигайте закъсалите коли с хеликоптер, за да избегнете задръствания и катастрофи.
Traffic Command 3
3.50
43,7K
Завоевателя на Световете
Малдарк - завоевателя на световете е страхотна триизмерна ролева игра. Създай собствен герой, като избереш от трите основни вида: Рицар, мошеник или магьосник. Сражавай се с многобройни легиони чудовища и събирай ценните съкровища които пускат те след като умрат. Успех
Завоевателя на Световете
4.00
13,3K