Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Малък отряд
Отличен 5
(1 глас)

Малък отряд

Малък отряд е походова стратегическа игра с много добре направена пикселна графика и разнообразни единици. След всяко ниво откривате нови единици, които ще ви помогнат в битката с противниковия отбор.
Посещения: 11288 Размер на файла: 4 MB Добавено: чт 28 юли 2011
Добави към любими
Местете единиците си и атакувайте противника с мишката.
Pac-Minions
Стюарт е хванат в капан от класическата 8 битова Пакман игра. Той има нужда от твоята помощ, за да премине през всички нива и да се свободи от капана.
За тези които не са играли класическият Пакман - целта ви в тази игра е да изядете всички точки на нивото, ако изядете голяма точка враговете ви се превръщат в призраци, които можете да изядете, плода ви дава голям бонус. Забавлявайте се!
Pac-Minions
3.64
4,9K
Steam of War
Много добра стратегическа игра.
Steam of War
4.00
11,5K
Супер Марио Микс 3
В третата версия на тази страхотна игра, направена от фенове на класическия Супер Марио може да избираш много различни герои от популярни игри.
Супер Марио Микс 3
4.75
9,9K
Бойни кораби
Поведи флотилията от бойни кораби към битка като един истински адмирал. Прекарай флотилията през 9 нива до пълна победа. Стреляй по вражеските кораби и печели специалните бонуси: помощ от въздуха и сонар.
Бойни кораби
4.50
39,6K
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
7,7K