Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Богът Котка срещу Кралят Слънце
Много добър 4
(1 глас)

Богът Котка срещу Кралят Слънце

В тази игра вие сте в ролята на Бога Котка и трябва да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храм в негова чест. Използвайте и развивайте магическите си сили, за да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храма.
Посещения: 9148 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 28 юли 2011
Добави към любими
Mouse + Left Click - атака
1-6 - изберете оръжие
Пингвините Атакуват 4
Злите пингвини отново са тук, по-зли от всякога. Ти си единствения който може да ги спре. Строй защитни кули на стратегически позиции и ги ъпгрейдвай постоянно за да удържиш на атаките на злите пингвини.
Пингвините Атакуват 4
3.00
8,9K
Ксеникс 3D 2
Ксеникс 3D 2 e римейк на популярната ретро игра. Целта ти е да запълниш парченца от игралното поле, като чертаеш линии. Така превземаш малко по-малко територия. За да минеш на следващото ниво трябва да си завзел по-голямата част от картата. Успех.
Ксеникс 3D 2
5.00
3,9K
Zombie Home Run
Игра със зомбита и ретро графика, в която удряте зомбитата с бейзболната бухалка, за да не прекосят тъч линията.
Zombie Home Run
3.00
6,2K
RPG Shooter: Starwish
Изпълнявайте различни мисии, като пилотирате малък боен космически кораб. След всяка мисия можете да подобрявате оръжията и кораба си. Игата е голяма 20 МБ и има нужда от повече време за зареждане.
RPG Shooter: Starwish
3.00
10,1K
Дуел
Дуел е простичка и много забавна игра, в която ще се върнеш в дивия запад за пистолетни дуели. Дръж мишката върху барабана на револвера си до последно и след това бързо застреляй противника. Успех.
Дуел
4.75
38,5K