Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Богът Котка срещу Кралят Слънце
Много добър 4
(1 глас)

Богът Котка срещу Кралят Слънце

В тази игра вие сте в ролята на Бога Котка и трябва да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храм в негова чест. Използвайте и развивайте магическите си сили, за да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храма.
Посещения: 9090 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 28 юли 2011
Добави към любими
Mouse + Left Click - атака
1-6 - изберете оръжие
Бягство от джунглата
Малък сладък дивак кара чисто новата си кола към джунглата, за да се позабавлява малко. Неочаквано, той забелязва че го следи някаква странна машина. Използвай гравитатичното устройство за да избягаш от чудовището което те следи.
Бягство от джунглата
3.00
7,2K
Охлюва Боб 6: Зимна приказка
В страхотната приключенска игра Охлюва Боб, зъл хамстер е отвлякъл бабата на охлюва точно преди коледа. Помогни на охлюва да преодолее всички препятствия и капани които ще се изправят на пътя му, и да спаси баба си преди да е настъпила коледа.
Охлюва Боб 6: Зимна приказка
4.60
15,1K
Red Code 2
Част втора от трилогията Red Code.
Твоята задача е да защитиш фаровете от гигантските извънземни насекоми. Използвай ъпгрейдите, за да еволюираш в убийствена машина.
Red Code 2
5.00
13,5K
Въртящи Балончета
Въртящи Балончета е семпла и много зарибяваща игричка в която трябва да събереш по три еднакви балончета за да ги спукаш. Целта на играта е да пукаш балоните докато не изчистиш целия екран. Успех.
Въртящи Балончета
3.00
2,2K
FF Last Defense
Не позволявайте на чудовищата да преминат екрана, като стреляте по тях с енергийния си меч.
FF Last Defense
5.00
8,3K