Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Богът Котка срещу Кралят Слънце
Много добър 4
(1 глас)

Богът Котка срещу Кралят Слънце

В тази игра вие сте в ролята на Бога Котка и трябва да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храм в негова чест. Използвайте и развивайте магическите си сили, за да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храма.
Посещения: 9244 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 28 юли 2011
Добави към любими
Mouse + Left Click - атака
1-6 - изберете оръжие
Drift Runners 2
Страхотно дрифт състезание с разнообразни писти и подобрения за колата ви.
Drift Runners 2
4.00
57,6K
Защитник на природата
Възстанови баланса в природата като защитиш Дървото-Майка от вълните атакуващи духове. Подобрявай защитните си дървета след всяко ниво и използвай магии за да помагаш на защитниците.
Защитник на природата
5.00
18,3K
Splitty
Интересна логическа игра, в която целта е да съберете всички огньове като се разделяте в правилният момент.
Splitty
5.00
7,6K
Werewolf Tycoon
Werewolf Tycoon е простичка но много зарибяваща игра. Ти си в ролята на огромен върколак който се е скрил след няколко успешни атаки над хората. Дай най-доброто от себе си и помогни на върколака да изяде възможно най-много хора преди те да успеят да го заловят.
Werewolf Tycoon
5.00
2,9K
Кървава Нощ
Играта Кървава Нощ разказва една страшна история от близкото бъдещо. Тъмен портал към ада е отворен и бъдещето на човечеството е застрашено. Ти си тяхната последна надежда - не се проваляй.
Кървава Нощ
3.50
4,9K