Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Легенда за Калевала
Добър 3
(1 глас)

Легенда за Калевала

Събуждате се в дивата гора с никакъв спомен за това как сте пристигнали. Добре дошли в опасния свят на планетата Калевала. Изследвайте планетата и използвайте новооткритите си способности, за да победите враговете си. Открийте тайните в този нов свят, изследвайки планетата и борейки се със странни същества, за да оцелеете.
Посещения: 4937 Размер на файла: 4 MB Добавено: сб 30 юли 2011
Добави към любими
Придвижваш се със стрелките.
X - скачай
C - стреляй
Легенда за бездната 2
Легенда за бездната 2 е приключенска игра. Действието се равива на ходове. Избери си герой и го промени по свой вкус. По време на битките печелиш опит който може да използваш за да тренираш различните умения на героя си. Разкривай руините и се сражавай с враговете които застават на пътя на победата.
Легенда за бездната 2
5.00
15,3K
Легенда във Формулата
Легенда във Формулата е състезателна игра с булиди от Формула 1. Състезавай се срещу 6 други болида. Трябва да завършиш поне на четвърто място, или по-напред за да отключиш следващото ниво.
Легенда във Формулата
3.00
11,8K
Легенда за Бездната
Една наистина забележителна стратегическа походова игра със много добра графика и невероятен геймплей. Завладяваща история. Играта е доста сложна и не е подходяща за най-малките. Трябва да решаваш задачи (куестове) и да печелиш битките докато достигнеш до края на играта.
Легенда за Бездната
4.10
36,7K
Retro Shooter
Извънземните нападат земята и вие сте единственият пилот на космически кораб, който може да я спаси. Качете се на кораба си и се изправете срещу инвазията на извънземните войски.
Retro Shooter
3.00
21,8K
Охлюва Боб 3
Новата, трета версия на супер успешната игра Охлюва Боб е вече и при нас. Новата версия предлага 25 нови нива пълни със различни препятствия и премеждия за Охлюва Боб. Помогни му да премине през всички премеждия и да приключи успешно приключението си и да се прибере жив и здрав у дома.
Охлюва Боб 3
4.17
34,8K