Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Легенда за Калевала
Добър 3
(1 глас)

Легенда за Калевала

Събуждате се в дивата гора с никакъв спомен за това как сте пристигнали. Добре дошли в опасния свят на планетата Калевала. Изследвайте планетата и използвайте новооткритите си способности, за да победите враговете си. Открийте тайните в този нов свят, изследвайки планетата и борейки се със странни същества, за да оцелеете.
Посещения: 5174 Размер на файла: 4 MB Добавено: сб 30 юли 2011
Добави към любими
Придвижваш се със стрелките.
X - скачай
C - стреляй
Легенда за бездната 2
Легенда за бездната 2 е приключенска игра. Действието се равива на ходове. Избери си герой и го промени по свой вкус. По време на битките печелиш опит който може да използваш за да тренираш различните умения на героя си. Разкривай руините и се сражавай с враговете които застават на пътя на победата.
Легенда за бездната 2
5.00
15,8K
Легенда във Формулата
Легенда във Формулата е състезателна игра с булиди от Формула 1. Състезавай се срещу 6 други болида. Трябва да завършиш поне на четвърто място, или по-напред за да отключиш следващото ниво.
Легенда във Формулата
3.00
12,1K
Легенда за Бездната
Една наистина забележителна стратегическа походова игра със много добра графика и невероятен геймплей. Завладяваща история. Играта е доста сложна и не е подходяща за най-малките. Трябва да решаваш задачи (куестове) и да печелиш битките докато достигнеш до края на играта.
Легенда за Бездната
4.10
37K
Бен 10 в света на Марио
Героят с извънземни сили Бен 10 се е изгубил в света на Супер Марио. Помогнете на Бен 10 да се справи с препятствията, които срещне по пътя си и да събере възможно най-много извънземна енергия.
Бен 10 в света на Марио
3.00
64,9K
Маймунски Приключения
Демона на сенките Ка и неговото Чудовище от Сенките са се завърнали. Уук има нужда от смели войни, които да му помогнат в неравната битка. Изучи изкуството на Краля Маймуна и обедини всички маймунски племеа срещу злодея Ка.
Маймунски Приключения
4.00
3,7K