Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Блиц Танк
Много добър 4
(1 глас)

Блиц Танк

Една невероятна екшън/танк игра. Карайте огромен танк и пробийте вражеската защита като използвате снаряди, картечници и много други смъртоносни оръжия.
Посещения: 10904 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 2 авг 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката и клавиатурата. Вижте инструкциите в самата игра за повече подробности.
Снимка 1 от Блиц Танк Снимка 2 от Блиц Танк Снимка 3 от Блиц Танк Снимка 4 от Блиц Танк
Infectonator Survivors
Колата ти вече е угаснала насред пътя. Няма повече гориво в резервоара и единствения начин е да продължиш напред е пеша. Пробивай си път през хилядите зомбита които те атакуват и се опитват да се нахранят с мозъка ти.
Infectonator Survivors
4.75
4,8K
Ударната Група 2
Втората версия на страхотната игра Ударната Група. В новата версия откриваме безброй нови оръжия и подобрения за войниците и 50 нови мисии. Подобрявай екипировката и уменията на войниците като използваш парите от завършените мисии. Успех.
Ударната Група 2
4.50
17,7K
Snowfort
Снежен форт е една много добре направена екшън игра, в която вие командвате банда от деца, които се бият със снежни топки. Превземете целият квартал, като се сражавате с другите банди. След всяка превзета територия получавате парична награда, с която купувате оборудване за вашият отбор.
Snowfort
4.00
7,7K
Знак на Греха
Знак на Греха е една игра вдъхновена от Diablo и други подобни RPG игри. Разбивай тъмните портали които бълват зли демони и събирай мощни руни.
Знак на Греха
3.00
13,8K
Foofa Race 2
Състезание с високи скорости, в което ти бягаш, събираш бонуси по пътя си и се отбраняваш със стрелба.
Foofa Race 2
3.00
11,5K