Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Морски Гладник
Отличен 4.75
(4 гласа)

Морски Гладник

Морска игра, в която вие сте малка рибка в огромния океан. Яжте малките рибки, събирайте бонуси и избягвайте големите риби които ще се опитат да ви изядът.
Посещения: 64241 Размер на файла: 8 MB Добавено: чт 4 авг 2011
Добави към любими
Плувайте със стрелките.
Морски Ловец 2
Морски Ловец 2 е подводна игра, в която ти управляваш изследователска подводница. Изследвай океаните като търсиш подходящи места за гмуркане. Откривай нови животински видове и съкровища и използвай печалбата си за подобряване на подводницата.
Морски Ловец 2
5.00
4,8K
Bubafish
Стреляйте с въздушни балони по еднаквите рибки. Внимавайте да не пропуснете да уцелите риба, защото губите балончето.
Bubafish
5.00
5,6K
Defend! Tower Defence
Много семпла версия на Tower Defence. Целта е да защитите брега от десанта.
Defend! Tower Defence
3.00
12,7K
Лошия Строител 2
Втората версия на екшън играта лошия строител е вече тук. Новата версия предлага много нови нива и оръжия с които да се защитаваш строителна площадка. Грабвай оръжието си и се защитавай от безкрайните вълни от мутанти. След всяка вълна може да похарчиш събраните пари за оръжия.
Лошия Строител 2
3.00
6,3K
Endless Zombie Rampage
В тази екшън игра трябва да пазите своята база от нашествието на зомбита и да останете жив. Непременно си купете по добри оръжия и екстри ме�
Endless Zombie Rampage
4.00
19,3K