Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Potty Racers 3
Отличен 5
(2 гласа)

Potty Racers 3

Трета версия на забавната игра Potty Racers. Целта на играта е да се опитате да подобрите световният рекорд по полет с химическа тоалетна. След всеки неуспешен опит, печелите пари с които можете да подобрявате вашето "летателно средство"
Посещения: 17343 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 8 авг 2011
Добави към любими
Играта се играе със стрелките.
Potty Racers
Забавна игра, в която се спускате по склон с химическа тоалетна. След всяко спускане печелите пари, с които можете да тунинговате тоалетната, за да се движи по-бързо.
Potty Racers
5.00
40,1K
Potty Racers 2
Втора версия на забавната игра Potty Racers. Новата версия предлага много нови подобрения и трикове, които можете да правите със състезателната тоалетна
Potty Racers 2
4.00
13,6K
Liquid Skin
Хвърлете топката по такъв начин, че да подскочи по максимален брой гърди и да стигне до целта.
Liquid Skin
4.00
16,5K
Малка рибка
В тази игра ти си една малка сива рибка и трябва да минаваш през нивата и да изяждаш по-малките рибки. Целта ти е да станеш най-голямата риба наоколо. Играта започва доста лесно, но става трудна на по-горните нива.
Малка рибка
5.00
7,3K
Супер Танк
Целта ти в Супер Танк е да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта предлага много подобрения на Танка за да може всеки опит да е по-добър от предишния. Крайната ти цел е да разбиеш всички врагове и да проникнеш дълбоко в тяхната територия. След всеки опит подобрявай танка си. Успех.
Супер Танк
3.33
5,8K