Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Полицейско бъги
Отличен 5
(1 глас)

Полицейско бъги

Карайте полицейско бъги по различни планети. Събирайте диаманти и изпълнявайте зрелищни трикове за максимален резултат. След всяко ниво може да използвате диамантите за да подобрявате бъгито.
Посещения: 39901 Размер на файла: 8 MB Добавено: чт 11 авг 2011
Добави към любими
Управлявайте бъгито със стрелките.
X - нитро.
Space-бар - изпълнява трикове.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
Полицейско преследване и игра с коли в която ти си в ролята на патрулиращ полицай. Преследвай и хващай престъпниците. На всяко ниво има различни цели, които трябва да изпълняваш за да преминеш на следващото ниво. Успех в борбата срещу престъпността.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
4.25
106,7K
Полицейско отмъщение
Скачай в полицейската кола и газ към магистралата. Там се подвизават опасни престъпници които трябва да си получат заслуженото. Карай бясно през трафика докато не достигнеш до колите набелязани с мишена. Тях трябва да ги изблъскаш от пътя и да ги унищожиш.
Полицейско отмъщение
4.00
41,6K
Полицейско преследване
Преследвайте колата с терористите.
Полицейско преследване
2.33
112,5K
Адски ездач
Натовари камиона със кости и ги транспортирай до гробището. Трябва да караш адския камион много внимателно за да не разсипеш костите по пътя към гробището.
Адски ездач
4.00
12,7K
Марио АТВ 4
Поредната АТВ игра с нашия любим Марио. Помогни му да преминава с лекота през нивата и да събира звездички. Отключи всички АТВ-та като минеш всички нива с добро време. Успех.
Марио АТВ 4
5.00
15K