Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Полицейско бъги
Отличен 5
(1 глас)

Полицейско бъги

Карайте полицейско бъги по различни планети. Събирайте диаманти и изпълнявайте зрелищни трикове за максимален резултат. След всяко ниво може да използвате диамантите за да подобрявате бъгито.
Посещения: 39952 Размер на файла: 8 MB Добавено: чт 11 авг 2011
Добави към любими
Управлявайте бъгито със стрелките.
X - нитро.
Space-бар - изпълнява трикове.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
Полицейско преследване и игра с коли в която ти си в ролята на патрулиращ полицай. Преследвай и хващай престъпниците. На всяко ниво има различни цели, които трябва да изпълняваш за да преминеш на следващото ниво. Успех в борбата срещу престъпността.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
4.40
106,8K
Полицейско отмъщение
Скачай в полицейската кола и газ към магистралата. Там се подвизават опасни престъпници които трябва да си получат заслуженото. Карай бясно през трафика докато не достигнеш до колите набелязани с мишена. Тях трябва да ги изблъскаш от пътя и да ги унищожиш.
Полицейско отмъщение
4.00
41,7K
Полицейско преследване
Преследвайте колата с терористите.
Полицейско преследване
2.33
112,6K
Марио Разходка по плажа
В тази забавна игра с любимия ни Супер Марио ще караш джипове по плажа. Карай бясно през дюните и пясъците с чисто новия джип на Марио. Успех.
Марио Разходка по плажа
3.33
8,9K
Пътуването на Играчката чудовище 2
Втората версия на страхотната игра с играчки камиони е тук. В новата версия Пътуването на Играчката чудовище 2 (Toy Monster Trip 2), ще откриете дванадесет нови писти обсипани си играчки и други препятствия и три огромни джипа. Изберете джипа, който ви допада най-много и се забавлявайте ,карайки по импровизираните писти от играчки!
Пътуването на Играчката чудовище 2
4.00
5,7K