Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Тактическа арена
Много добър 4
(1 глас)

Тактическа арена

Тактическа Арена е защитна игра със плавна анимация и векторни графики. Изградете защитата си от кули, и тактически стройте кули за да удържите вълните от нападащи чудовища.
Посещения: 10056 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 12 авг 2011
Добави към любими
Строй и подобрявай кулите с мишката.
Тактическа Сила 1
Тактическа сила 1 е супер 3D шутър в който трябва да упражняваш стрелбата си. Когато си готов, ще трябва да изпълняваш истински военни мисии и да стреляш по истински живи мишени.
Тактическа Сила 1
3.00
30,2K
Кралски Кули
Вие сте главният генерал на кралската войска и сте отговорен за защитата. Вашата мисия е, на всяка цена, да предпазите островите от разрушение.
Кралски Кули
5.00
15K
Parabirds
Помогнете на бобрите да защитят небето над реката от атакуващите птици. Стреляйте по птиците и по пилетата парашутисти, които скачат от тях. Целете се точно и имайте в предвид скоростта на снарядите ви. Със спечелените точки можете да подобрявате стрелбата на оръдието си.
Parabirds
5.00
8,8K
Инфекциозни Войни
Инфекциозни Войни е стратегическа игра в която трябва да защитаваш човешкото тяло от грипна инфекция. Превземай бази и тренирай войници за да разрушиш грипните клетки преди да са те заразили. След всяко ниво може да използваш спечелените точки за да подобряваш уменията си. Успех.
Инфекциозни Войни
4.00
6,1K
Защита на града
Защита на града е защитна игра в която извънземни са нападнали земята. Твоята задача е да ги спреш. Събери всичките си познати и защитете града си заедно.
Защита на града
5.00
5,7K