Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Тактическа арена
Много добър 4
(1 глас)

Тактическа арена

Тактическа Арена е защитна игра със плавна анимация и векторни графики. Изградете защитата си от кули, и тактически стройте кули за да удържите вълните от нападащи чудовища.
Посещения: 9993 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 12 авг 2011
Добави към любими
Строй и подобрявай кулите с мишката.
Тактическа Сила 1
Тактическа сила 1 е супер 3D шутър в който трябва да упражняваш стрелбата си. Когато си готов, ще трябва да изпълняваш истински военни мисии и да стреляш по истински живи мишени.
Тактическа Сила 1
3.00
30,1K
Ethernal Red
Игра в която трябва да защитавате космическият си кораб от ордите насекоми.
Ethernal Red
3.00
9,5K
Защитника на Мавас
Както може би се подразбира от заглавието, Защитника на Мавас е интересна защитна игра с уникален геймплей. В тази игра тренираш различни единици които ще се сражават срещу безкрайните вълни от чудовища. В допълнение може да строиш защитни кули. Събирай хранителните запаси и тренирай нови войници. Успех със защитаването на базата ти.
Защитника на Мавас
4.50
15,8K
Рицарят Пазител
Рицарят Пазител е защитна игра в която ти си в ролята на смел рицар който трябва да защити кулата от ордите зли същества, които се опитват да я превземат. Използвай лъка и магиите си да спреш чудовищата. Бъди внимателен да не нараниш овцете, защото те ти носят голям бонус. След всяка вълна може да използваш точките които си спечелил за да подобряваш лъка си и магическите си сили.
Рицарят Пазител
4.75
7,2K
Зомби Снежен Бой
Втората версия на играта Зомби Снежен Бой шред;ага повече от 40 нива, 30 различни оръжия и над 20 вида зомбита. Твоята цел е да защитиш коледните подаръци от зомбитата които се опитват да ги откраднат. Успех.
Зомби Снежен Бой
3.33
10,4K