Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Безредици в Лондон
Отличен 5
(1 глас)

Безредици в Лондон

Безредици в Лондон е забавна игра вдъхновена от скорошните бунтове в Лондон. В играта вие сте в ролята на полцай, въоражен с палка и щит, изпратен да патрулира улиците през ноща.
Посещения: 13794 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 15 авг 2011
Добави към любими
Движение със стрелките.
А - атака.
S - ритник.
Raze 3
Най-после третата версия на дългоочакваната игра Raze е вече тук. За тези които не знаят за тази игра ето я и историята: Преди 10 години извънземна инвазия е потопила земята в огън и мрак. Човешката цивилизация е започнала строежи в небето, докато земята все още се разчиства от отломките. Военните са развили тренировъчна програма в която да се обучат нови кадри. Тук започва и твоята история. Успех.
Raze 3
4.50
5,6K
Ренегати
Ренегати е походова екшън игра, в която ти се сражаваш срещу зомбита които са превзели твоя роден град. Планирай внимателно ходовете си и подобрявай войниците си след всяка битка, за да увеличиш шансовете си за оцеляване. Успех Командире!
Ренегати
4.14
5,8K
Gunball 2 - Отмъщението на императора
Целта в тази игра е да стигнеш до крайния Бос. Събирай пари и опит. Сражавай се с различни противници. След всяко ниво може да използваш събраните точки и да подобряваш уменията си и да купуваш различни оръжия.
Gunball 2 - Отмъщението на императора
4.50
6,4K
Bulwark 53
Интересна екшън игра. Селта е да се защитавате от зомбитата и да намерите входа за следващото ниво.
Bulwark 53
5.00
15,1K
Краля на Бойците 0.2
Страхотна версия на играта Краля на Бойците. В тази хакната версия на играта имаш безкрайна енергия и може да се биеш с босовете докато ти омръзне.
Краля на Бойците 0.2
4.00
8,2K