Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Безредици в Лондон
Отличен 5
(1 глас)

Безредици в Лондон

Безредици в Лондон е забавна игра вдъхновена от скорошните бунтове в Лондон. В играта вие сте в ролята на полцай, въоражен с палка и щит, изпратен да патрулира улиците през ноща.
Посещения: 13702 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 15 авг 2011
Добави към любими
Движение със стрелките.
А - атака.
S - ритник.
Смъртоносен Път
Смъртоносен Път е игра за оцеляване, в която ти и приятелката ти се опитвате да избягате от местност която е заразена от Зомбита. Карай мотор по магистралата и се пази от озверелите зомбита които ще се опитват да те спрат и да те изядат. След всяко ниво ще можеш да подобряваш мотора си.
Смъртоносен Път
3.00
3,8K
Quake Resurrection
Играйте неофициални карти на Quake.
Играта е 20MB и има нужда от повече време за зареждане,
Quake Resurrection
3.00
28,6K
George Washington vs Zombies
George Washington vs Zombies е екшън игра в която ти си в ролята на знаменития амеркански президент Джордж Вашингтон. Бий се със зомбитата въоръжен със сабя, пистолет и пушка. Успех.
George Washington vs Zombies
4.67
5,7K
Оръжейна Мисия
Годината е 2020 и Ултра Сити е в голяма опасност. Банди от информационни крадци за нахлули в дейта центровете на града и са блокирали всички комуникации. Единствения който може да ги спре си ти - спасителят на Ултра Сити.
Оръжейна Мисия
4.00
3,1K
Best Figther
Докажете се като най-добрият боксьор, като победите противникът си в този боксов мач? Блокирайте вражеските атаки и нанасяйте удъри с раце в удобните моменти.
Best Figther
4.00
15,4K