Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Приключенията на Дафи Дък
Много добър 3.8
(5 гласа)

Приключенията на Дафи Дък

Помогнете на патока Дъфи да премине през разхвърляното студио, преди да са започнали снимките на следващият епизод от филма който се снима в съседното студио. За да пресечете студиото използвайте високите модни подиуми. Внимавайте да не паднете от подиумите и събирайте часовници за увеличаване на наличното време.
Посещения: 26065 Размер на файла: 841 KB Добавено: пт 19 авг 2011
Добави към любими
Движете се със стрелките.
Скачайте със space-bar.
Приключенията на Супер Мен
Генерал "голямото Чудовище" е наредил на армията си от чудовища да разруши планетата земя. Супер мен се заема с нелеката задача да ги спре, и да защити планетата от пълна разруха.
Приключенията на Супер Мен
4.00
3,1K
Приключенията на Гущерчето
Приключенията на Гущерчето е забавна игра, която доста прилича на Супер Марио. Гущерчето много обича пъпеши и кивита и за това и излязло на лов за любимите си плодове. Помогни му да събере колкото може повече от любимите си плодчета, преди червеите да си ги изяли.
Приключенията на Гущерчето
5.00
3,2K
Приключенията на Палеца 2
Приключенията на Палеца 2 е игра в която трябва да помогнеш на главния герой да оцелее възможно най-дълго. Главния герой е палец въоръжен с пистолет, който се сражава срещу вълните нападащи чудовища. Събирай бонуси за по-висок резултат.
Приключенията на Палеца 2
5.00
3,4K
Приключенията на Тадео Джоунс
Приключенията на Тадео Джоунс е игра със скрити букви. Намери всички скрити букви по картинките преди да изтече времето.
Приключенията на Тадео Джоунс
2.75
11,1K
Приключенията на Дада
Малката Дада е тръгнала на приключение. Това е едно едно опасно пътуване, и чудовища дебнат на всеки ъгъл. Помогни на малката Дада да избие чудовищата и да събере възможно най-много монети.
Приключенията на Дада
3.00
12,7K