Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бързи фрегати
Добър 3
(1 глас)

Бързи фрегати

Бързи фрегати е морска приключенска игра, в която влачете кораба си през моретата и автоматично стреляте по акулите и другите пиратски кораби, които ви атакуват. С парите събрани от битките можете да подобрявате кораба и въоръжението си, също така на края на всяко ниво ви чака силен бос който трябва да победите.
Посещения: 6336 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 29 авг 2011
Добави към любими
Движете кораба си с мишката.
Space-bar - влизане в магазина, за подобряване на оръжията и кораба
Снимка 1 от Бързи фрегати Снимка 2 от Бързи фрегати Снимка 3 от Бързи фрегати Снимка 4 от Бързи фрегати
youtube/FishxbCtg0U youtube/aOeKeAXav5Q
Бързи Пожарникари
Бързи Пожарникари (Firefighters Rush) е страхотна игра, в която ти си част от невероятен екип от пожарникари който защитава града от пожарите и спасява гражданите. Карай пожарната и гаси пожарите преди да е станало твърде късно.
Бързи Пожарникари
3.00
10,7K
Бързи скорости
Бързи скорости е нова 2D състезателна игра с коли, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Състезанията се провеждат на разнообразни писти намиращи се в пустинята. Изберете вашата кола и се включете в състезанието. С парите спечелени от състезанията можете да закупите нова кола или подобрения, за тази която вече притежавате. Успех!
Бързи скорости
4.00
10,1K
Бързи и Яростни 5
Бързи и Яростни 5 е триизмерна състезателна игра с коли. Играта е вдъхновена от филма Бързи и Яростни. Пали двигателя и се мятай на пистата за да им докажеш кой е най-добрия. След като спечелиш състезание можеш да избираш нови коли.
Бързи и Яростни 5
4.37
99,7K
Бързи коли
Бързи коли е много динамична игра с коли в която трябва да бъдеш най-бързия на трасето. Целта ти е да събереш най-много монети преди да изтече времето или да се блъснеш в друга кола.
Бързи коли
3.67
23K
Sift Heads - покушението
Точно така, нова игра от серията Sift Heads. Новата версия е Sift Heads - покушението. Доста яка игра, с много напрежение, и готина графика в която трябва да изпълняваш различни мисии. Успех в новата версия.
Sift Heads - покушението
4.00
16,4K