Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Зомбита срещу пингвини
Добър 3
(2 гласа)

Зомбита срещу пингвини

Самолетна катастрофа разлива големи количества токсични и радиоактивни материали, много близо до южният полюс. Изтеклите в леда радиоактивни материали събуждат зомбитата замразени дълбоко в леда от векове. Вие сте единственият пингвин с военно обучение и оръжие и трябва да спасите пингвините от изненадващата атака на отдавна забравените зомбита. Използвайте рикошети, за да убиете всички зомбита и да преминете на следващото ниво.
Посещения: 10816 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 31 авг 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Зомбита FPS
Зомбита FPS е екшън игра със зомбита, в която вие сте в ролята на войник, който е приклещен в територия заразена от кръвожадни зомбита. Твоята мисия е да се защитаваш от враждебните зомбита, да събираш оръжия и други предмети, които ще ти помогнат да оцелееш по дълго. Успех!
Зомбита FPS
3.78
11,4K
Зомбита в Космоса
Зомбита в Космоса е пристрастяваща игра със зомбита в която действието се развива в космоса. Вземи оръжието си и започни да се сражаваш с безкрайните вълни от зомбита. Събирай въздух и различни бонуси от умрелите зомбита. Те ще ти помогнат да изпълняваш мисията си по-лесно.
Зомбита в Космоса
4.00
5K
Зомбита срещу Пушката
Зомбита срещу Пушката е зарибяваща екшън игра. Целта е много проста - грабвай пушката и изчисти зомбитата от лицето на земята. Събирай бонуси и ъпгрейди за пушката си, защото тя е твоя най-добър приятел в тези трудни времена. Успех със спирането на Зомби-инвазията.
Зомбита срещу Пушката
3.00
5,2K
Зомбита Инк.
Зомбита Инк. е стратегическа игра, в която наемате работници и тренирате армия от зомбита, за да атакувате градове по целия свят. Вашата мисия в тази игра е да трансформирате всички хора в зомбита и да постигнете световна доминация на зомбитата.
Зомбита Инк.
5.00
15,4K
Зомбита искат мотора ми
Забавна игра в която двама рокери се опитват да спасят моторите си от зомбитата, които незнайно защо са решили да им ги откраднат. Скачай с мотора и атакувай зомбитата в точния момент за да спасиш мотора си и да избягаш.
Зомбита искат мотора ми
5.00
33,8K