Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нахрани ни
Много добър 3.67
(6 гласа)

Нахрани ни

В тази игра вие сте в ролята на кръвожадна прираня, която се храни с човешко месо. Целта ви е да изядете възможно най-много месо и да се пазите от витлата на лодките и акулите, защото те могат да ви убият. Скачайте и събаряйте туристите от лодките им и ги нападайте под водата. След всяко ниво можете да използвате събраната кръв за подобряване на захапката, опашката, перката или кожата на пиранята.
Посещения: 22478 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 1 сеп 2011
Добави към любими
Управлявайте пиранята с мишката.
Нахрани Ни Щастливо
Нахрани Ни Щастливо е поредната версия от уникалната игра Нахрани Ни, в която ти управляваш гладна пираня която иска да изяде всичко което види. Помогни на гладната пираня да се храни с различни видове риби и да избягва акулите и крокодилите, които мога да те изядат. След всяка игра може да използваш събраната кръв за да подобряваш различни части на тялото си.
Нахрани Ни Щастливо
3.00
3,5K
Нахрани ни 4
Смъртоносен нов вид Пираня е плъзнала из Океана и се готви за кървав ужас. Новата версия на играта започва във въздуха - на самолет с който пренасят опасните риби. Те успяват да разрушат самолета и започват да изяждат пътниците по време на падането. Какво ще стане нататък - разбери сам. Събирай достатъчно кръв за да станеш по-силен.
Нахрани ни 4
3.50
14,7K
Нахрани ни 5
Поредната, пета версия от супер култовата игра - Нахрани ни е вече и при нас. В тази игра ти управляваш хищна пираня която поглъща всичко живо по пътя си. Храни се с хора и животни и подобрявай постоянно тялото и скоростта си. Унищожавай всичко по пътя си.
Нахрани ни 5
4.75
13,1K
Нахрани ни 2
Втората версия на известната игра "Нахрани ни" е тук. С по-добра графика и различни задачи за всяко ниво. Нахрани пираните си и свърши бързо със всички задачи, защото имаш ограничено време. Със събраната кръв можеш да подобриш тялото си, за да си по смъртоносен и да се храниш по-бързо.
Нахрани ни 2
4.67
21K
Нахрани Ни: Изгубеният Остров
Поредната игра от поредицата Нахрани Ни е вече тук. Новата версия се казва Изгубеният Остров и както може би се досещате, действието се развива на изолиран остров, където местните племена са възкресили кръвожадните пирани. Нахрани Пираня си с кръв и месо докато порасне достатъчно голяма и успее да избяга от острова. Успех.
Нахрани Ни: Изгубеният Остров
4.75
10K