Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Небесен капитан
Добър 3
(1 глас)

Небесен капитан

Небесен капитан е страхотна игра с летене, в която вие сте пилот изпратен на тайна мисия във враждебна територия. Взривявайте и стреляйте по всички врагове които ви се изпречат, и събирайте пари и други бонуси.
Посещения: 71943 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 21 сеп 2011
Добави към любими
Управлявайте самолета със WASD или със стрелките.
Z - Стрелба
X - Бомби
Небесен Рицар 2
Много приятна ретро игра със самолети и много стрелба. Ако си отегчен от всички тези стандартни игри със самолети, то тази игра ще те изненада приятно. Кръстосвай небесата и се сражавай с вражеските самолети. Наглеждай температурата на оръдията защото прегряват.
Небесен Рицар 2
5.00
3K
Роко Кроко
Роко Кроко е ретро игра в която се разказва за летящия крокодил Роко. Неговата цел в тази игра е да събере максимален брой точки като хапва плодовете. Пази се от лошите балони. Успех.
Роко Кроко
3.00
3,5K
Aero Acrobat
Готина игра със самолети в която вие сте въздушен акробат. Ще трябва да изпълнявате сложни фигури и превъртания, да минавате през обръчи и да стреляте по различни цели.
Aero Acrobat
3.00
14,9K
Марио космически състезания
Марио космически състезания е нова състезателна игра с любимият ви Нинтендо герой. Помогнете на Супер Марио да пилотира новият си космически кораб и да победи приятелите си в оспорваното космическо състезание и да премине на следващото ниво.
Марио космически състезания
3.00
9K
Retro Shooter
Извънземните нападат земята и вие сте единственият пилот на космически кораб, който може да я спаси. Качете се на кораба си и се изправете срещу инвазията на извънземните войски.
Retro Shooter
3.00
22,2K