Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Тъмниците на Аркуз 2
Добър 3
(1 глас)

Тъмниците на Аркуз 2

Тъмниците на Аркуз 2 е много добре направена RPG игра със страхотна графика и разнообразни куестове и оръжия. Изпълнявайте куестове и развивайте оръжията и уменията на героят си.
Играта зарежда по-бавно защото е 31 MB.
Посещения: 25640 Размер на файла: 31 MB Добавено: чт 29 сеп 2011
Добави към любими
Движете се с WASD.
J - атака.
K - скок
Снимка 1 от Тъмниците на Аркуз 2 Снимка 2 от Тъмниците на Аркуз 2 Снимка 3 от Тъмниците на Аркуз 2 Снимка 4 от Тъмниците на Аркуз 2
youtube/vUp_v9zfFZU youtube/CN-MTTiit38 youtube/Z7iheTjCFGs
Hobo 5 - Space Brawls
В новата пета версия на играта Скитника (Hobo) вие сте отвлечен от извънземна раса и за да се освободите трябва да се биете с ваши клонинги и извънземни. Успех!
Hobo 5 - Space Brawls
4.67
56K
Дик срещу Зомбитата
Дик срещу зомбитата е нова игра, в която главния герой Дик ще се изправи срещу орди от зомбита. Бий се срещу зомбитата на различни арени, и използвай събраните точки за да подобряваш уменията на героя си.
Дик срещу Зомбитата
3.00
5,4K
Mighty Knight 2
Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Mighty Knight 2
4.10
12,3K
Инфектонатор 2
Разпръсквай зомби заразата като предизвикваш верижни реакции сред населението. Разрушавай най-големите градове по света. Събирай златни монети с които да финансираш научни изследвания и да подобряваш зомби заразата.
Инфектонатор 2
5.00
10,3K
Dragon Flame
В тази игра вие сте огнедишащ дракон, който атакува села и крепости. Пазете се от стрелците и катапултите.
Dragon Flame
2.50
37K