Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Орки срещу Хора
Отличен 5
(1 глас)

Орки срещу Хора

Орки срещу Хора е защитна игра, в която вие играете на страната на хората и трябва да им помогнете да опазят царството си от непрестанните атаки на Орките. Стройте защитни кули на стратегически позиции и ги подобрявайте редовно, за да удържите атаките на враждебните Орки.
Посещения: 43284 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 12 окт 2011
Добави към любими
Стройте и подобрявайте кулите си с мишката.
Инфекциозни Войни
Инфекциозни Войни е стратегическа игра в която трябва да защитаваш човешкото тяло от грипна инфекция. Превземай бази и тренирай войници за да разрушиш грипните клетки преди да са те заразили. След всяко ниво може да използваш спечелените точки за да подобряваш уменията си. Успех.
Инфекциозни Войни
4.00
6,4K
Парния Пират
Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Парния Пират
4.33
3,9K
Ionic
Ionic е защитна космическа игра. Стройте защитни кули по кораба майка, за да оцелеете масивните вражески атаки.
Ionic
5.00
7,1K
Подскачащи Куршуми срещу Зомбита
Много забавна защитна игра, в която ти си наемен войник който се е барикадирал зад чували пълни с пясък. Куршумите ти отскачат от всички стени, така че трябва да прецениш точно на къде да изстреляш снаряда. Успех.
Подскачащи Куршуми срещу Зомбита
4.00
8K
Zombie Blitz
Зомбитата са ви хванали на тясно пред киното и единственият ви изход е да се защитавате докато можете с вярната си ловна пушка. Успех!
Zombie Blitz
4.00
16,5K