Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Екстремни мотористи
Добър 3
(1 глас)

Екстремни мотористи

Карай спортния си мотор по екстремни писти, пълни с безброй препятствия които трябва да избегнеш, за да достигнеш цял до края на нивото. Завърши с най-добро време за да отключиш следващото ниво.
Посещения: 35855 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 17 окт 2011
Добави към любими
Играта се играе със стрелките.
Екстремни Каскади 2
Екстремни каскади 2 е страхотна игра с мотори и много подобрения. Карай мотора си по хълмовете и прави различни трикове докато си във въздуха. С парите изкарани от състезанията може да подобряваш мотора си или да да учиш нови трикове. Успех.
Екстремни Каскади 2
4.00
7,8K
Екстремни Мото Каскади
Екстремни Мото Каскади е страхотна игра за всички фенове на екстремните спортове и каскадите. Пали мотора и покажи на публиката някои главозамайващи трикове. На всяко ниво имаш определен брой точки които трябва да натрупаш от изпълняването на трикове.
Екстремни Мото Каскади
4.00
13K
Екстремни каскади.
Изпълнявай екстремни каскади със кросовия си мотор, в тази предизвикателна игра с мотори. Прескочи всички коли без да се разбиеш за да минеш на следващото ниво. Играта е доста трудна и може би не е подходяща за най-малките.
Екстремни каскади.
4.00
27,9K
Бен 10 Мото Шампион
Страхотна рейсинг игра с мотори и нашия любим анимационен герой Бен 10. Избери си състезател и се впусни в надпреварата. Събирай турбо и други бонуси и ги използвай за да победиш опонентите си.
Бен 10 Мото Шампион
4.50
32,6K
Diesel and Death
Състезание с мотори.
Diesel and Death
5.00
30,9K