Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Виртуално пале
Много добър 4
(1 глас)

Виртуално пале

Току що си получила ново кученце за рождения ден. От сега нататък ще трябва да се грижиш за него, да го храниш, да си играеш с него и всички други неща от които се нуждае едно малко кученце. Постарай се да порасне едно здраво и щастливо куче.
Посещения: 29839 Размер на файла: 1 MB Добавено: вт 18 окт 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Селена Гомез Пъзел
Забавна пъзел игра за почитателката на тийн звездата Селена Гомез. Гаджето на Джъстин Бийбър се появява в тази забавна игричка на картинка, която трябва да наредиш. Разбъркай пъзела и се опитай да наредиш всичките части за максимално кратко време.
Селена Гомез Пъзел
4.67
16,8K
Дора Златотърсачката
Дора Златотърсачката е семпла забавна игра, подходяща за най-малките ни посетители. Помогни на Дора да събира златните монетки и да се пази от падащите скали.
Дора Златотърсачката
5.00
2,8K
Ледени Близалки
Твоята приятелка Хедър те е поканила в тях за да приготвите вкусни, домашни ледени близалки. Помогни и да измиете и нарежете плодовете, които после ще използвате за направата на най-вкусните близалки.
Ледени Близалки
5.00
36,7K
Гравитация: Водовъртежа на Обречените
Доста добре направена игра в която контролираш едновременно Дипър и неговата сестра близначка - Мейбъл. Помогни им да преодолеят всички препятствия които срещат по пътя си, и да съберат двете части на златната звезда. Чак след това могат да се изправят срещу Водовъртежа на Обречените.
Гравитация: Водовъртежа на Обречените
3.50
14,5K
Bratz Movie Stars
Изберете се любимата брат героиня и я облечете по ваш вкус, за следващият и филм.
Bratz Movie Stars
3.00
14,6K