Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Карибски Пирати АТВ
Добър 3
(1 глас)

Карибски Пирати АТВ

Новата игра Карибски Пирати АТВ ти предлага да изживееш отново приключението от великия филм, но този път на АТВ. Помогни на пирата да претърси карибските острови и да намери скритите съкровища и да стигне до края на всяко ниво без да разбие АТВ-то.
Посещения: 6632 Размер на файла: 3 MB Добавено: вт 25 окт 2011
Добави към любими
Играта се играе със стрелките.
Карибски Пирати
Управлявайте пиратски кораб, заредете кораба си с гюлета, изберете екипаж, оборудвайте кораба с мощни оръдия и се впуснете в завладяващи морски битки и прикючения.
Карибски Пирати
4.20
44,1K
АТВ състезания
Както може би се ориентирахте от заглавието това е състезателна игра с АТВ-та. В нея се състезаваш срещу други АТВисти на затворена мини писта. Дай най-доброто от себе си и завърши първи за да отключиш следващото ниво.
АТВ състезания
4.00
7,3K
Donkey Kong ATV
В тази игра вие сте в ролята на маймуна, която кара атв и събира банани. Внимавайте да не се преобърнете.
Donkey Kong ATV
4.00
17,3K
Ben10 АТВ разходка
Твоя любим анимационен герой със извънземни сили - Бен 10 е излязъл на разходка с новото си АТВ. Помогни му да завърши успешно разходката си без да се разбие.
Ben10 АТВ разходка
5.00
52,6K
АТВ Разрушител
Изберете вашето АТВ и се състезавайте по трасета пълни с коли и камиони. Унищожете всички превозни средства, които се изпречат на пътят ви. Правете големи скокове във въздуха, за да премажете колите върху които се приземявате. В началото играта предлага само два модела АТВ но като минете част от 24-те нива можете да отключите 3 допълнителни модела.
АТВ Разрушител
3.00
9,1K