Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Един клик Артур
Отличен 5
(1 глас)

Един клик Артур

Проста, но много зарибяваща игра с ретро графика. Целта на играта е да помогнеш на Артур в неговото приключение като цъкаш с левия бутон на мишката в правилния момент. В зависимост от ситуацията Артур ще прави различни движения когато кликнеш.
Посещения: 4639 Размер на файла: 4 MB Добавено: вт 25 окт 2011
Добави към любими
Играе се само с левия бутон на мишката.
Един обикновен ден
Страхотна шутър/приключенска игра, в която ти и твоите приятели решавате да изровите скритото съкровище на краля. Внимавайте, защото пътят ви ще бъде изпълнен с опасности.
Един обикновен ден
4.50
8,8K
Луди скачащи топки
Достигни до висините в тази забавна игра. Отскачай от платформите и препятствията и се опитвай да достигнеш максимална височина. Събирай звездички за да отключваш нови нива и способности, които ще ти помогнат да достигнеш максимален резултат.
Луди скачащи топки
3.00
8K
Dire Haven
Преминавайте през нивата, пълна със смъртоносни капани и се постарайте да достигнете безопасно до изхода. Играта предлага 20 стандартни нива и 10 допълнителни - за най-добрите играчи.
Dire Haven
5.00
6,1K
Самотния Пингвин
Самотния пингвин е интересна игра в която той (самотния пингвин) пътува през нивата и се опитва да достигне до своята възлюбена. Не докосвай пингвина преди да си докоснал бял блок за да се охладиш. Събирай точки за всяко ниво което минеш.
Самотния Пингвин
5.00
7,4K
Абони Преследване
Абони е на мисия да унищожи глутницата вълци избягали от затвора. Преследвайте избягалата глутницата, бягайте и стреляйте докато се наслаждавате на 3 те нива които предлага играта. Отключвайте уникални оръжия и се състезавайте за максимален резултат.
Абони Преследване
4.00
3,2K