Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бомбай такси 2
Отличен 5
(1 глас)

Бомбай такси 2

Много трудна игра за паркиране, в която ти си таксиметров шофьор в Бомбай и трябва да паркираш колата си на място, обградено от препятствия. Можеш да избираш от 4 различни таксита които да караш, и повече от 20 нива. Успех с паркирането.
Посещения: 22573 Размер на файла: 637 KB Добавено: пт 28 окт 2011
Добави към любими
Управлявай таксито със стрелките.
Space-bar - спирачки.
Паркинг
Много добра игра за шофьори и кандидат шофьори, с много разнообразни и реални ситуации за паркиране.
Паркинг
3.00
39,4K
Паркинг - Международно Летище
Да се опиташ да си намериш място на паркинга на летището не винаги е лесна задача. Пробвай се да спечелиш златен медал на всичките, интересни, 12 нива. За целта трябва да намериш място, и да паркираш на него възможно най-бързо.
Паркинг - Международно Летище
3.00
19,3K
Зомби Трепач
Зомбитата са плъзнали навсякъде из родния ти град, и кмета е повикал Зомби Трепачите за да се справят със ситуацията, и да изчистят града от гладните мутанти. Помогни на Джейк (водача на групата) да стане успешен бизнесмен като избие всички зомбита с колата си. В процеса на играта може да наемаш още изтребители за да ти помогнат с нелеката задача.
Зомби Трепач
4.00
5,3K
Мафия такси - пъзел
Мафия такси пъзел е стандартна пъзел игра в която трябва да наредиш разбърканите части на картинката. Картинката е на мафиотско такси. Играта предлага 4 нива на трудност. Успех.
Мафия такси - пъзел
4.00
9,1K
Tak: The Great Juju Challenge
Състезание със странни коли в джунглата. Изберете племе и се състезавайте. С печалбите от състезанията можете да подобрявате колата си.
Tak: The Great Juju Challenge
3.00
16K