Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
НЛО катастрофа
Много добър 4
(1 глас)

НЛО катастрофа

НЛО катастрофа е логическа игра подходяща за най-малките. Целта е да помогнеш на малкия извънземен, който се е разбил на земята, да мине през всички препядствия и да стигне до края на нивото.
Посещения: 16973 Размер на файла: 3 MB Добавено: пт 4 ное 2011
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Използвай предметите със мишката.
НЛО - Черна Буря
В играта НЛО - Черна Буря ти си пилот на извънземен кораб който има способността да поема куршуми и да ги превръща в полезна енергия, която в последствие да използваш за да противодействаш на враговете си. Измисляй нови извънземни технологии които ще ти помогнат да се справиш с извънземна инвазия.
НЛО - Черна Буря
5.00
3,8K
НЛО Еуфория
НЛО еуфория е простичка, но много зарибяваща игра. Извънземните са нападнали земята и на теб се пада честта да ги спреш. За целта имаш анти-НЛО пушка. Стреляй по настъпващите кораби и събирай амуниции и други бонуси за да издържиш по-дълго.
НЛО Еуфория
4.00
4,3K
НЛО на Земата
НЛО на Земата е игра в която можеш да изпробваш уменията си. Подходяща е за най-малките. Управлявай летяща чиния и се наслаждавай на чудесата на света. Събирай златни монетки и други бонуси.
НЛО на Земата
4.00
3,7K
Нарисуван Свят
Нарисуван Свят е игра подчинена на физичните закони. Целта ти в тази игра е да изстрелваш цветните топки така че накрая те да се съберат. Първите няколко нива са лесни, но после играта става по-трудна и по-интересна.
Нарисуван Свят
3.00
5,3K
Milo Physics
Подредете предметите, така че да съберете всички звезди с червената топка.
Milo Physics
3.00
9,3K