Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Екстремни каскади.
Много добър 4
(1 глас)

Екстремни каскади.

Изпълнявай екстремни каскади със кросовия си мотор, в тази предизвикателна игра с мотори. Прескочи всички коли без да се разбиеш за да минеш на следващото ниво. Играта е доста трудна и може би не е подходяща за най-малките.
Посещения: 27877 Размер на файла: 855 KB Добавено: сб 5 ное 2011
Добави към любими
Играта се играе със стрелките.
Екстремни Каскади 2
Екстремни каскади 2 е страхотна игра с мотори и много подобрения. Карай мотора си по хълмовете и прави различни трикове докато си във въздуха. С парите изкарани от състезанията може да подобряваш мотора си или да да учиш нови трикове. Успех.
Екстремни Каскади 2
4.00
7,8K
Екстремни Мото Каскади
Екстремни Мото Каскади е страхотна игра за всички фенове на екстремните спортове и каскадите. Пали мотора и покажи на публиката някои главозамайващи трикове. На всяко ниво имаш определен брой точки които трябва да натрупаш от изпълняването на трикове.
Екстремни Мото Каскади
4.00
13K
Екстремни мотористи
Карай спортния си мотор по екстремни писти, пълни с безброй препятствия които трябва да избегнеш, за да достигнеш цял до края на нивото. Завърши с най-добро време за да отключиш следващото ниво.
Екстремни мотористи
3.00
35,9K
Пауър Рейнджърс Състезание
Пауър Рейнджърс Състезание е анимационна игра в която героите от детското филмче Пауър Рейнджърс се състезават с мотори. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата. Трябва ти задължителна победа за да продължиш напред.
Пауър Рейнджърс Състезание
5.00
14,9K
Анимационно Рали 2
Втората версия на играта Анимационно Рали е вече тук. В новата версия можеш да се състезаваш със различни анимационни герои - Бен 10, Наруто, Аватар или Пауър Рейнджърс. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата.
Анимационно Рали 2
4.00
5,6K