Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Вечеря в Париж
Много добър 4
(1 глас)

Вечеря в Париж

Париж е един от най-романтичните градове в света. В тази игра, готвача Оливър ще те научи как да готвиш традиционно Парижко ястие.
Посещения: 106288 Размер на файла: 1 MB Добавено: пн 7 ное 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Вечеря с Дора
Играй с любимата си анимационна героиня Дора откривателката. Дора е започнала нов бизнес - малък ресторант и има нужда от твоята помощ за да го развие. Покажи на гостите техните места, вземи поръчката им и сервирай храна и напитки, така че да останат доволни. С изкараните пари подобрявай ресторанта за да поемеш повече клиенти.
Вечеря с Дора
2.67
20,8K
Обичам Лазаня
Пригответе най-добрата лазяна като кликате по различните слоеве, месо и зеленчукова украса. След това може да поканите приятелите и семейството за да споделите това вкусно ястие.
Обичам Лазаня
3.00
69,1K
Go Green Girl Dress Up
Помогнете на момичето да избере най-подходящото облекло за еко протеста на улицата.
Go Green Girl Dress Up
3.00
8,6K
Оцвети Феята
Запознайте се с лилавата Фея - неземна красавица. Хващай четката и оцвети красивото и лице. Не забравяй и за прекрасната и коса.
Оцвети Феята
2.00
11,2K
Френзи Хотел
Бащата на Деби е изоставил хотела си е центъра. Деби има идея за да го възстанови. Тя има идея да го възобнови, но има само 8 дена преди баща и да затвори хотела. Помогни на Деби да възстанови хотела, да посреща туристи и да им осигурява удобства.
Френзи Хотел
4.00
13,8K