Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Голф
Много добър 3.5
(2 гласа)

Голф

Голф е двуизмерна голф игра в която трябва да изстреляш голф топката, като прецениш ъгъла и силата на удара, за да минеш нивото с минимален брой удари.
Посещения: 17516 Размер на файла: 960 KB Добавено: вт 8 ное 2011
Добави към любими
Играта се играе със мишката.
Лудата голф количка
Лудата голф количка е забавна игра със колички в която ти караш турбинирана голф количка през гористите хълмове. Опитай се да достигаш до финиша възможно най-бързо за да отбележиш максимален резултат.
Лудата голф количка
4.50
20,4K
Мини голф
Нестандартен голф, който се играе с пръст на мини игрище направено от моливи.
Мини голф
4.00
17,9K
Мини-Голф Острови
Мини-Голф Острови е много добре направена мини-голф игра. Ако обичате играта на голф, то тази игра със сигурност ще ви допадне. На ваше разположение са повече от 20 нива. Първите няколко са лесни, но колкото по-нагоре се изкачвате, толкова по-трудни стават. Успех.
Мини-Голф Острови
4.00
15,5K
Мини Голф
Мини Голф е много добре направена Мини Голф игра. Постави топката на тревната площ и се прицели правилно към дупката. Опитай се да превземеш всички дупки с минимален брой удари.
Мини Голф
2.50
17,5K
Мини Голф 3D
Мини Голф 3D е забавна мини-голф игра направена за Unity Player, с невероятна 3D графика. Действието се развива в прекрасна зимна атмосфера. Опитай се да вкараш топката в дупката с възможно най-малко удари. Първите няколко нива са лесни, но след това играта става доста трудна, някои нива дори стават невъзможни.
Мини Голф 3D
5.00
4,3K