Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Библиотекаря
Много добър 4
(2 гласа)

Библиотекаря

Помогни на библиотекаря да стигне до празния рафт без да събори книгите, които носи.
Посещения: 6307 Размер на файла: 477 KB Добавено: ср 9 ное 2011
Добави към любими
Използвай стрелките за да движиш библиотекаря настрани. Използвай мишката за да пазиш баланс.
melinda
melinda 03.01.2016 03:44
это сложная игра
Хобит - Орките Атакуват
Хобит - Орките Атакуват е игра в която трябва да се съобразяваш с физичните закони. Играта е вдъхновена от култовия филм хобит и има за цел да рекламира излизащият скоро филм Хобит - Битката на петте армии. Филма ще бъде по кината 17 Декември 2014г.
Хобит - Орките Атакуват
4.50
12,2K
На лов за Светулки
На лов за Светулки е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта е уникална като геймплей - разполагаш с трима герои като всеки скача на различна височина. Трябва да следиш на каква височина летят светулките за да можеш да ги уловиш.
На лов за Светулки
5.00
5,9K
Захар, захар, специално за Коледа
Една много забавна логическа игра на Коледна тематика. Целта е да чертаеш линии с мишката за да пада захарта в чашите. На някои от нивата чашите са с различен цвят за това трябва да филтрирате захарта преди да я сипете в чашите.
Захар, захар, специално за Коледа
4.00
7K
Gazzoline
Ти си единственият служител на бензиностанция. Трябва да пълниш бързо резервоарите на своите клиенти. В края на всяко ниво мжеш да си закупиш подобрения за бизнеса си и така да създадеш най-добре продаваната бензиностанция.
Gazzoline
4.00
10,5K
Американско Лятно Паркиране
Летните курорти са доста пълни по това време на годината. Опитай се да не нарушиш почивката си, и тази на останалите, като паркираш правилно и избягваш задръстванията.
Американско Лятно Паркиране
5.00
5,5K