Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Библиотекаря
Много добър 4
(2 гласа)

Библиотекаря

Помогни на библиотекаря да стигне до празния рафт без да събори книгите, които носи.
Посещения: 6393 Размер на файла: 477 KB Добавено: ср 9 ное 2011
Добави към любими
Използвай стрелките за да движиш библиотекаря настрани. Използвай мишката за да пазиш баланс.
melinda
melinda 03.01.2016 03:44
это сложная игра
Plantasia 2
Игра за любители на растенията. Имате градина която посявате и берете за да получите мана. С маната можете да си купвате нови семена и други неща.
Plantasia 2
3.00
8,1K
Бягане 2
Бягане 2 е забавна флаш игра, в която избирате дали да бягате пешком или да карате кънки, след това бягате и скачате по бързо движещи се платформи, като внимавате да не паднете от тях.
Бягане 2
5.00
17,1K
Angry Sonic
Още една игра вдъхновена от играта Сърдити Птици. В тази версия на играта сърдитият е любимият ви анимационен герой таралежа Соник. Направете го щастлив като уцелите всички раци и преминете на следващото ниво.
Angry Sonic
4.00
9,7K
Синият Пакман
Синият Пакман (Blue Pacman) е ремейк на класическата игра от 80-те Pacman. Използвайте стрелките, за да се движите из лабиринта. Избягвайте чудовищата, защото ако ви хванат ще изгубите живот. Когато изядете голяма точка, чудовищата се превръщат в духове, които можете да ядете. Забавлявайте се!
Синият Пакман
4.00
2,6K
Червената топка 4
Последната версия на страхотната аркадна игра Червената топка. Търкаляй се и скачай по коридорите на тъмната фабрика, скачай по главите на лошите квадрати и намери пътя към свободата. Успех.
Червената топка 4
3.00
4,7K