Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Плъх и сирене
Много добър 4
(1 глас)

Плъх и сирене

Опитай се да помогнеш на малкия плъх да изяде сиренцето което го чака най-отгоре на рафта. Пази се от движещите се остриета и въртящите се лъжици.
Посещения: 6506 Размер на файла: 245 KB Добавено: чт 10 ное 2011
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Плъх Каскадьор
В тази забавна игра ти си в ролята на плъх каскадьор който кара кросовия си мотор, изпълнява сложни трикове и събира сиренце. Пали мотора и покажи на публиката кой е най-добрата мишка на мотор.
Плъх Каскадьор
4.00
8,6K
Сектор 71
Ти си пленник в тайна биологическа лаборатория. Нещо се е объркало ужасно и ти трябва да си пробиеш път навън със сила. Всички асансьори в сградата са развалени и трябва да използваш стълбите. Има много нива с които да се бориш в тази увлекателна игра. Успех.
Сектор 71
3.00
2,6K
Taz Tropical Havoc
Таз в тропическо опустошение. Яжте бутовете за да се преврнете в опустошаващо торнадо. Целта ви е да разрошите индианските тотеми.
Taz Tropical Havoc
2.50
30,5K
Джери и Нибълс
Джери и Нибълс е забавна игрица с любимите ни герои от филмчето Том и Джери. Храната за двете малки мишлета е свършила и те са излезли да си потърсят нещо за хапване. Целта на играта е да достигнеш до края на нивото, като се пазиш от опасностите, и преодоляваш препятствията.
Джери и Нибълс
4.00
4,3K
Бърз Завой 2
Бърз Завой 2 е аркадна игра със 30 нива. Твоята цел е да събираш всички звездички на всяко ниво и да стигнеш до финиша за да отключиш следващото ниво. Избягвай всякакви шипове, резачки й други препядствия като скачате или сменяте посоката на нивото като изпозлвате различни ключове. На някои нива дори може да карате и кола.
Бърз Завой 2
4.00
7,1K