Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Въздушни акробатики 3D
Добър 3
(1 глас)

Въздушни акробатики 3D

Въздушни акробатики 3D е много добра триизмерна игра в която ти си пилот на учебен самолет. Опитай се да изпълняваш различните мисии без да разбиваш самолета.
Посещения: 53546 Размер на файла: 4 MB Добавено: чт 24 ное 2011
Добави към любими
Управлявай самолета със стрелките.
C - Смяна на камерата.
Въздушни сили
Твоята цел в тази игра е да разрушиш всички вражески самолети и да прочистиш небето. За да постигнеш това имаш на разположение много подобрения по самолета. Опитай се да минеш всички нива на играта за да докажеш че ти си най-добрия пилот.
Въздушни сили
5.00
18,1K
Войни в Тетрадка 3
Трета версия на играта със самолети Войни в Тетрадка е вече при нас. Новата версия е с по-добра графика, нови оръжия и много нови нива. Успех.
Войни в Тетрадка 3
4.00
5,2K
Небесен капитан
Небесен капитан е страхотна игра с летене, в която вие сте пилот изпратен на тайна мисия във враждебна територия. Взривявайте и стреляйте по всички врагове които ви се изпречат, и събирайте пари и други бонуси.
Небесен капитан
3.00
71,9K
Внезапен Огън
Внезапен Огън е триизмерен шутър, в който ти си в ролята на елитен войник от специалните части, изпратен дълбоко в тила на врага. Мисията му е да обезвреди всички терористи и да прочисти сградите които те са окупирали. Успей войнико.
Внезапен Огън
4.50
12,3K
Сидония 2
Сидония 2 е динамичен шутър, като действието се развива в космоса. След ужасен инцидент на космическата станция на планетата Марс доктор Мартинс е изпаднал в беда. Сражавай се в опасна среда, за да спасиш доктора. Успех.
Сидония 2
5.00
3,1K