Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Въоръжен с Крила
Много добър 4
(1 глас)

Въоръжен с Крила

Новата версия - така наречената "кулминация" на играта "Въоръжен с крила" предлага 15 нови нива и подобрена графика. Използвай меча си и посичай чудовищата които ти се изправят на пътя. Прави комбинации от удари за да качваш енергия.
Посещения: 5266 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 28 ное 2011
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Атака - WASD.
Въоръжен до Зъби
Въоръжен до Зъби е логическа игра. Нашият герой, викинг е бил ограбен докато се е къпел в езерото - някой му е взел всички дрехи. Помогни на отчаяния викинг да намери пътя към крадците и да си върне това което си е негово.
Въоръжен до Зъби
4.50
4,1K
Rescue Mission
Спасителна мисия.
Rescue Mission
5.00
13,8K
Панг 2004
Играта Панг 2004 може да се играе от двама души. Целта на играта е да спукате всички балони, без да им позволите да ви докоснат. В началото   на играта сте въоръжен само с кука, но пукайки балоните, ще намерите различни оръжия, които ще ви помогнат да минете по-лесно и бързо нивата.
Панг 2004
4.00
16,9K
Маймунски Приключения
Демона на сенките Ка и неговото Чудовище от Сенките са се завърнали. Уук има нужда от смели войни, които да му помогнат в неравната битка. Изучи изкуството на Краля Маймуна и обедини всички маймунски племеа срещу злодея Ка.
Маймунски Приключения
4.00
3,8K
Краля на Бойците 3: Несравним
Кралството ти е атакувано от зли сили и единствения боец който може да спаси кралството си ти. Докажи че си несравним боец, и посичай вражеските войни като използваш могъщия си меч и мощните си магии. Успех със спасението на кралството.
Краля на Бойците 3: Несравним
5.00
7,1K