Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Джет състезания
Много добър 4
(1 глас)

Джет състезания

Джет състезания е простичка флаш игра, в която карате воден джет. Целта е да съберете 10 златни монети за да минете на следващото ниво. Наблюдавайте внимателно нивото на гориво и събирайте допълнително гориво. Ако горивото ви свърши това е и краят на играта.
Посещения: 6250 Размер на файла: 623 KB Добавено: пн 28 ное 2011
Добави към любими
Играе се със стрелките нагоре и надолу.
Джет състезание
Състезание с Джетове (Jet Ski Racing Challenge) е състезателна игра с джетове в което се състезаваш срещу трима компютърно управлявани опоненти. Спечели състезанието за да спечелиш пари с които може да си купиш нов джет, и да отключваш нови нива.
Джет състезание
2.50
3,6K
Улично Рали 3
Улично Рали 3 е много добре направена игра в която се състезаваш срещу други рейсъри. Има 4 различни коли и 8 различни писти, но първо ще трябва да ги отключиш. Пали двигателя и спечели няколко състезания за да подобриш колата си. Успех.
Улично Рали 3
3.33
12,8K
3D Рали лудост
3D Рали лудост е състезателна игра, в която трябва да завършиш състезанието за 140 секунди за първата писта, 138 за втората и 135 за третата писта. Резултата зависи от времето и броя на колите които си изпреварил. Резултатът може и да е отрицателен ако не завършиш на време, и броя на колите които си задминал е по-малък от броя на колите които са те изпреварили.
3D Рали лудост
4.33
8,6K
American Dragracer
Нищо не може да се сравни със звука на мощни американски коли, ускоряващи на права отсечка - карай най-яките американски коли и победи съперниците си.
American Dragracer
3.00
60,9K
Скоростни лодки
Харесваш бързи коли, и спортни състезания но ще можеш ли да се справиш и по вода? Има само един начин да разберем. Пусни в състезанията със супер скоростни лодки и докажи уменията си.
Скоростни лодки
5.00
5K