Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Стрийт скейт 2
Отличен 4.67
(3 гласа)

Стрийт скейт 2

Стрийт скейт 2 е много яка 3D игра в която ще караш скейтборд надолу по хълма. Събирай колкото се може повече пакети и много внимавай за колите които се движат по улиците.
Посещения: 70856 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 6 дек 2011
Добави към любими
Управлявай скейта със стрелките.
Снимка 1 от Стрийт скейт 2
youtube/Lcj8Ho4zcp4 youtube/C9cbVC0U5yM
Мини Голф 3D
Мини Голф 3D е забавна мини-голф игра направена за Unity Player, с невероятна 3D графика. Действието се развива в прекрасна зимна атмосфера. Опитай се да вкараш топката в дупката с възможно най-малко удари. Първите няколко нива са лесни, но след това играта става доста трудна, някои нива дори стават невъзможни.
Мини Голф 3D
5.00
4,2K
Делта Форс
Ти си в ролята на специален агент който е изпратен на соло мисия наречена операция "Огнен Щит". Мисията ти е да обезвредиш източника на енергия на вражеската база преди тя да е станала сериозна заплаха за останалия свят.
Делта Форс
4.00
11,5K
Зимно Мото
Зимно Мото е реалистичен симулатор в който караш пистов мотор по заснежени писти. Играта е направена за Unity Player и предлага зашеметяваща триизмерна графика.
Зимно Мото
4.27
17,2K
Билярд 8 Ball Multiplayer
Една наистина невероятна онлайн игра направена от Miniclips.com. Това е мрежови билярд в който можете да играете срещу хиляди други истински играчи, да участвате в турнири и да печелите различни награди.
Билярд 8 Ball Multiplayer
4.13
155,2K
Goal in One
Целта ви в тази игра е да вкарате топката във вратата с минимален брой удари (подобно на голфа).
Goal in One
4.00
28,7K