Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пряк свободен дуел
Много добър 3.75
(4 гласа)

Пряк свободен дуел

Пряк свободен дуел е футболна игра с много яка 3D графика. Изпълнявай наказателни удари и отбелязвай много голове за да преминеш на следващото ниво.
Посещения: 74929 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 7 дек 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Снимка 1 от Пряк свободен дуел Снимка 2 от Пряк свободен дуел Снимка 3 от Пряк свободен дуел
3D Състезание с мотори
Участвайте в състезание с мотори и се надпреварвайте с трима съперници. Финиширайте първи, за да отключите следващата писта. Внимавайте с дърветата по завоите, на моменти изглеждат все едно са на пътя, но като ги приближите се отместват.
3D Състезание с мотори
4.00
40,6K
Екстремен Скейтър
Екстремен скейтър е много яка спортна игра със скейт. Взимай дъската и излез на улицата. Спускай се по наклонените улици и се опитай да събереш колкото можеш повече монети. Прави и сложни трикове докато летиш по пистата. Успех.
Екстремен Скейтър
4.00
14,9K
Ядосаната Бабка
Ядосаната Бабка е игра в която трябва да бягаш максимално бързо през нивата. Играта е направена за Unity Player и предлага зашеметяващи триизмерни графики. Има няколко постижения които можеш да отключиш. Покажи на останалите че не си толкова стара колкото изглеждаш.
Ядосаната Бабка
4.00
10,1K
Pimp my viper 3D
Тунинговайте вайпър по ваш вкус. Изберете джанти, боя, графити, фарове и др.
Pimp my viper 3D
3.00
46,3K
3D Турбо скорост
3D Турбо скорост е нова състезателна игра с коли в която ти шофираш спортна кола по магистралата. Внимавай с високите скорости защото пътя е пълен с други шофьори които ще се опитат да ви избутат от пътя.
3D Турбо скорост
4.00
44,5K