Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Катеричка БУМ
Добър 3
(2 гласа)

Катеричка БУМ

Катеричка БУМ е забавна логическа игра в която трябва да помогнете на малката катерица да събира лешници намери изхода към следващото ниво като взривяваш бомби.
Посещения: 10472 Размер на файла: 6 MB Добавено: пт 9 дек 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Шоколадови Сладкиши
Игра в която малките момиченца могат да си поиграят на домакини и да се опитат да опекат вкусни шоколадови сладки. За да приготвиш сладките, трябва стриктно да следваш рецептата. Размеси всички съставки добре и опечи сладките. Успех.
Шоколадови Сладкиши
5.00
52,8K
Девойка от Природата
Девойка от Природата е игра за обличане подходяща за най-малките посетителки на нашия сайт. Избери дрешките на младото момиче, което ще излиза след природата. Нека тя изглежда неотразимо за есенната си разходка.
Девойка от Природата
3.00
5,3K
Когато бях млад
Когато бях млад е аркадна игра в която се разказва историята на един старец който е решил да си върне обратно младостта. За целта той трябва открие магическите пясъци. Помогни му да разкрива нивата и да избягва многобройните препятствия.
Когато бях млад
4.00
5K
Паркинг хулиган
Паркинг хулиган е физична игра със коли. Ти си в ролята на Паркинг хулиган и целта ти е да разрушиш колкото можеш повече паркирани коли, като засилиш твоята в тях.
Паркинг хулиган
4.00
28,7K
Битката на Строителите
Готина походова стратегия вдъхновена от култовата игра Червеите (Worms). Ти и твоите приятели - строителите сте се спречкали с друга банда строители и в този дуел ще разрешите спора чрез всички налични оръжия и мръсни номерца.
Битката на Строителите
4.50
40,1K