Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Коледна РОК ЗВЕЗДА
Отличен 5
(1 глас)

Коледна РОК ЗВЕЗДА

Помогни на дядо Коледа да спаси празника като свириш рок кавъри на класически коледни песни. Играта е подобна на "Guitar Hero". За да свириш трябва да натискаш точните клавиши в подходящия момент.
Посещения: 14606 Размер на файла: 14 MB Добавено: пт 16 дек 2011
Добави към любими
Натисни A,S,D,K или L в точния момент.
Коледна Разходка с Мотор
Коледна Разходка с Мотор е забавна коледна игра с мотори в която Дядо Коледа кара кросов мотор. Помогни му да събере възможно най-много подаръци и да завърши успешно нивото. След всяко ниво може да подобряваш мотора.
Коледна Разходка с Мотор
3.00
16,3K
Коледна Вечеря
Твоята приятелка Маги е планирала празнична вечеря за Коледа. Помогни на Маги да приготви най-страхотната коледна вечеря за нейното семейство и приятели.
Коледна Вечеря
4.50
59,2K
Коледна Сладурана
Коледна игра за обличане в която трябва да нагласиш малката коледна сладурана да избере най-подходящите дрешки за светлия празник.
Коледна Сладурана
4.00
12,9K
Коледна ракета
Готина игра в която трябва да изстреляш дядо коледа до луната. За целта ще използваш реактивна раница. По време на всеки полет събираш монетки, с коитп да подобряваш раницата и да постигаш по-добри резултати.
Коледна ракета
4.00
22,4K
Santa's Ride Game
В тази игра трябва да помогнете на дядо Коледа да събере подаръците и да ги занесе на децата, без да се преобърне колата.
Santa's Ride Game
3.00
32K