Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кардинал куест
Отличен 5
(1 глас)

Кардинал куест

Кардинал куест е супер интересна ролева игра. Пикселизирана графика и супер интересна история са само някои от предимствата на тази игра. Избери си шампион и се впусни е приключението която крайна цел е да победиш злия минотавър.
Посещения: 19819 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 21 дек 2011
Добави към любими
Движи се със WASD.
Използвай мишката за да пускаш магии и да боравиш с инвентара си.
Снимка 1 от Кардинал куест Снимка 2 от Кардинал куест Снимка 3 от Кардинал куест Снимка 4 от Кардинал куест
youtube/BWCoE8aXgks
Epic War 3
Атакувайте вражеските крепости и защитавайте вашата територия.
Epic War 3
4.00
28K
Winning - The Charlie Sheen Game
Забавна игра с ретро графика. Главният герой е Чарли Шийн, който шофира по улиците с бясна скорост, качва готини мадами и гази хората. Избягвайте пътните блокади и други препятствия.
Winning - The Charlie Sheen Game
4.00
27,9K
Наруто - Войната
Наруто Война е приключенска ролева игра в която говорите с със героите от вселената Наруто и избирате различни мисии. Изпълнявайте мисиите за да спечелите пари и да подобрите уменията на вашия герой.
Наруто - Войната
4.00
11,9K
Земята на Енки
В кралство Натурия, кралското семейство притежава необикновени магически сили. Един зъл магьосник е отвлякъл принцеса Наря и я държи заложник. Може би има много които биха искали да помогнат но има само един който ще се справи и това си ти. Успех.
Земята на Енки
3.00
2,9K
Боец на Династията
Боец на династията е ретро бойна игра в която ти си в ролята на Хуанг Зонг. Той е имперски стрелец решен да защитава честта на династията дори и с живота си. Стреляй с лъка си по враговете на династията, събирай бонуси и се опитай да оцелееш възможно най-дълго.
Боец на Династията
3.00
8,6K