Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Доминацията на Балоните 2
Добър 3
(1 глас)

Доминацията на Балоните 2

Доминацията на Балоните 2 е супер стратегия в която трябва да завладееш всички балони на екрана за да минеш на следващото ниво. Обедини силите си атакувай вражеските балони преди да са станали твърде силни.
Посещения: 14288 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 23 дек 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Снимка 1 от Доминацията на Балоните 2 Снимка 2 от Доминацията на Балоните 2 Снимка 3 от Доминацията на Балоните 2 Снимка 4 от Доминацията на Балоните 2 Снимка 5 от Доминацията на Балоните 2
youtube/u_wuSyWXcFI
Опасни съседи 2
Стратегическа игра, подобна на шах с доста насилие. От теб се иска да подготвиш семейството си за смъртоносна битка със съседите. Използвай брадви, моторни резачки, чукове и всякакви ужасяващи оръжия за да победиш отвратителните си съседи.
Опасни съседи 2
5.00
13,7K
Atomik Kaos
Вие сте химик който трябва да унищожи атомите с определен брой реакции. Натиснете 2 пъти върху атомите за да активирате реакцията.
Atomik Kaos
3.00
8,7K
Цивилизация 2
Цивилизация 2 е страхотна стратегическа игра. Със започването на играта контролираш само една сграда, която произвежда войници. Целта ти е да превземеш всички сгради и да разбиеш противниковата армия.
Цивилизация 2
5.00
10,6K
Боен Марш
Боен Марш е стратегическа игра в която можеш да избереш своя тим - Щатите, СССР или Германия. Ти си командир на една от тези супер сили. Целта ти е да построиш армия и да разгромиш останалите преди да станали твърде силни.
Боен Марш
5.00
5K
Creeper world
Много престрастяваща стратегическа игра, в която целта ти е да строиш колектори на енергия и кули, за да се отбраняваш от атаките на извънземните.
Creeper world
5.00
9,8K