Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Ядосана Бабка
Много добър 4
(2 гласа)

Ядосана Бабка

Престъпноста е извън контрол и е време баба да се погрижи за реда. Пердаши яко апашите със знак Стоп и всичко друго което ти попадне под ръка.
Посещения: 21102 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 28 дек 2011
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Ядосана Бабка Снимка 2 от Ядосана Бабка Снимка 3 от Ядосана Бабка Снимка 4 от Ядосана Бабка Снимка 5 от Ядосана Бабка Снимка 6 от Ядосана Бабка Снимка 7 от Ядосана Бабка
youtube/KsDbNe8nilk
Ядосана Бабка 2
Престъпността отново е излязла от контрол и Баба не може да разчита на полицията да я озапти. Вместо това, ядосаната Баба поема нещата в свои ръце.
Ядосана Бабка 2
4.00
20,7K
Ядосана птичка
Безценното яйце на тази птица е откраднато и тя е бясна, и е твърдо решена да си го върне на всички. Тя е намерила ракета с която да изпълни по ефективно тази нелека задача. Прескачай препятствията и си върни изгубените яйца.
Ядосана птичка
3.00
6K
Ядосана Кустенурка
Ядосана костенурка е физична игра подобна на нашумялата Angry Birds. Главната цел в тази игра е да се биете срещу зайците, които са ваши противници. Те са откраднали яйцата на костенурките, което е и причината за техния гняв.
Ядосана Кустенурка
3.00
10K
Ядосана Котка
Зума игра, в която трябва да помогнете на ядосаната котка да опази дома си от атаката на разноцветните прасенца.
Ядосана Котка
5.00
24,4K
Масово Клане 2099
Годината е 2099 и корупцията е достигнала невиждани висини. Ти си сам срещу злия режим на диктаторите. Опитай се да ги свалиш сам самичък като използваш различни оръжия.
Масово Клане 2099
4.00
4,2K