Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Коледни кошмари
Отличен 5
(1 глас)

Коледни кошмари

Коледни кошмари е коледна екшън игра в която трябва да оцеляваш. Помогни на дядо коледа да удържи атаката на зомбитата и да защити базата си. Събирай монетки, и ги използвай за да подобряваш защитата и оръжията си.
Посещения: 13897 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 29 дек 2011
Добави към любими
WASD - движение.
Прицел и стрелба с мишката.
1-5 смяна на оръжията.
Снимка 1 от Коледни кошмари Снимка 2 от Коледни кошмари Снимка 3 от Коледни кошмари Снимка 4 от Коледни кошмари Снимка 5 от Коледни кошмари Снимка 6 от Коледни кошмари
Коледни Доставки
Докажи шофьорските си умения в тези 10 напрегнати нива които ще ти предложи тази страхотна игра. Помогни на дядо Коледа да достави подаръците до края на всяко ниво, или много деца ще останат разочаровани в коледната вечер. Успех.
Коледни Доставки
3.33
6,4K
Коледни Подаръци
Забавна Коледна игра с Дядо Коледа. Избягвай огнените топки които се опитват да те уцелят и събирай коледни подаръци.
Коледни Подаръци
5.00
19K
Dragmanards
Dragmanards е защитна игра в която трябва да защитите имението на краля от атаката на гоблините. За целта - тренирай войници и ги разполагай на стратегически позиции. След всяко ниво ще печелиш звезди с които може да подобряваш уменията и единиците си.
Dragmanards
3.00
5,3K
13 Дни след Катастрофата: Оцеляване
Играта 13 Дни след Катастрофата: Оцеляване разказва една история за млад мъж който е успял да оцелее 13 дни след като зомбитата са нападнали града му, и са инфектирали всички жители. Опитай се да оцелееш възможно най-дълго, като се сражаваш с хилядите зомбита. Успех.
13 Дни след Катастрофата: Оцеляване
5.00
6K
Богът Котка срещу Кралят Слънце
В тази игра вие сте в ролята на Бога Котка и трябва да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храм в негова чест. Използвайте и развивайте магическите си сили, за да спрете поклонниците на Краля Слънце да построят храма.
Богът Котка срещу Кралят Слънце
4.00
8,5K