Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Коледни кошмари
Добър 3
(2 гласа)

Коледни кошмари

Коледни кошмари е коледна екшън игра в която трябва да оцеляваш. Помогни на дядо коледа да удържи атаката на зомбитата и да защити базата си. Събирай монетки, и ги използвай за да подобряваш защитата и оръжията си.
Посещения: 14333 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 29 дек 2011
Добави към любими
WASD - движение.
Прицел и стрелба с мишката.
1-5 смяна на оръжията.
Снимка 1 от Коледни кошмари Снимка 2 от Коледни кошмари Снимка 3 от Коледни кошмари Снимка 4 от Коледни кошмари Снимка 5 от Коледни кошмари Снимка 6 от Коледни кошмари
Коледни Доставки
Докажи шофьорските си умения в тези 10 напрегнати нива които ще ти предложи тази страхотна игра. Помогни на дядо Коледа да достави подаръците до края на всяко ниво, или много деца ще останат разочаровани в коледната вечер. Успех.
Коледни Доставки
3.33
6,5K
Коледни Подаръци
Забавна Коледна игра с Дядо Коледа. Избягвай огнените топки които се опитват да те уцелят и събирай коледни подаръци.
Коледни Подаръци
5.00
19K
Бързи фрегати
Бързи фрегати е морска приключенска игра, в която влачете кораба си през моретата и автоматично стреляте по акулите и другите пиратски кораби, които ви атакуват. С парите събрани от битките можете да подобрявате кораба и въоръжението си, също така на края на всяко ниво ви чака силен бос който трябва да победите.
Бързи фрегати
3.00
5,5K
Инфектонатор 2
Разпръсквай зомби заразата като предизвикваш верижни реакции сред населението. Разрушавай най-големите градове по света. Събирай златни монети с които да финансираш научни изследвания и да подобряваш зомби заразата.
Инфектонатор 2
5.00
9,5K
Diesel Valkyrie vs. the Undead Reich
В тази игра вие управлявате тежко въоръжен военен робот. Целта ви е да оцелеете възможно най-дълго, като стреляте по атакуващите ви зомбита и събирате различни бонуси.
Diesel Valkyrie vs. the Undead Reich
5.00
5,5K