Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Сайдония
Много добър 4
(1 глас)

Сайдония

Сайдония е екшън игра в която трябва да контролираш малък летящ робот. Стреляй по всички врагове които те атакуват и събирай енергия и други бонуси. След всяко ниво прави подобрения.
Посещения: 5372 Размер на файла: 8 MB Добавено: пт 30 дек 2011
Добави към любими
Движи се със WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Нинджата и Сляпото момиче 2
Втората версия на екшън играта Нинджата и Сляпото момиче 2 е вече и при нас. Малкото момиченце Ани е пораснала и нинджите имат нужда от нейната помощ да спасят императора който е отвлечен от злата панда. Използвай смелите войни за да разгромиш армията на пандата. След всяко ниво може да използваш спечелените точки за ад подобряваш уменията на войниците си.
Нинджата и Сляпото момиче 2
4.00
3,8K
Robokill 2
Втора версия на много успешната игра Robokill. В тази игра вие управлявате тежко въоръжен и брониран военен робот. Изследвайте нови територии и унищожете всички вражески роботи, които се изпречат на пътя ви. Със събраните пари и точки можете да закупувате нови оръжия и брони за робота си. Успех!
Robokill 2
4.00
18,8K
Тронът на Неживите
Ти се надигна. Твърде дълго драконовия континент беше подтиснат под сянката на трите древни дракона. Назрява момента в който нов господар ще оглави Тъмните земи и ще въдвори ред сред всички твари които обитават тези земи. Изправи се срещу всички и разчленявай всеки който се изправи на пътя ти. Вземи обратно трона който ти принадлежи.
Тронът на Неживите
4.00
10,8K
Stark Raving Ted
Градът ви е заразен и превзет от зомбита. Вашата задача е да прочистите града от заразата, като елиминирате всички зомбита.
Stark Raving Ted
3.00
15,3K
City At Combat
Опасна група от гангстери създава проблеми на различни места в града, като главно командващ на полицията, на ваш в възложена мисията да се справите с престъпната група. На края на всяко ниво можете да подобрявате оръжията си с парите спечелени от мисиите.
City At Combat
5.00
25K