Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Сайдония
Много добър 4
(1 глас)

Сайдония

Сайдония е екшън игра в която трябва да контролираш малък летящ робот. Стреляй по всички врагове които те атакуват и събирай енергия и други бонуси. След всяко ниво прави подобрения.
Посещения: 5431 Размер на файла: 8 MB Добавено: пт 30 дек 2011
Добави към любими
Движи се със WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Motor Toons
Motor Toons е страхотна ММО игра с коли и много стрелба. В началото започваш само с едно превозно средство, но с напредването на играта отключваш още. Успех.
Motor Toons
4.00
6,6K
Нахрани ни 3
Голямата лоша пирания е отново тук по-гладна от всякога. Новата трета версия на супер успешната игра предлага много нови емоции. Нахрани гладната пираня със плуващи хора и риби.
Нахрани ни 3
3.00
13,1K
Лего Междузвездни Войни
Лего Междузвездни Войни е войни е страхотна триизмерна игра. За да играете ви е нужен инсталиран unity 3D плеър. Поведи твоята лего армия и изпълнявай различни мисии и задачи в света на Лего. Успех.
Лего Междузвездни Войни
4.33
11K
Марио Робо Битка
Армията роботи на Баузър отново напада нашия любим Супер Марио. Роботите са въоръжени с различни оръжия и са много силни. Марио трябва да използва собствения си робот за да се защити от подлата атака на Баузър. Той разчита на твоята помощ - не го разочаровай.
Марио Робо Битка
5.00
2,8K
Dawn Of The Sniper
Dawn Of The Sniper е екшън игра с много стрелба. Действието се развива в пост-апокалиптичен свят, в който ти трябва да предпазиш оцелелите хора от нападащите ги зомбита. Използвай оптиката на снайпера си за да ги локираш и да ги отстраняваш. След всяко ниво може да използваш парите за подобрения.
Dawn Of The Sniper
4.12
14,3K