Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Изгубената звезда
Много добър 4
(1 глас)

Изгубената звезда

Изгубената звезда е космическа стратегия. Колонията ти е унищожена и ти си успял да се измъкнеш на косъм със своя кораб през черна дупка - това е всичко което си спомняш. Целта ти е да оцелееш в открития космос като построиш нова колония и събираш минерали от заобикалящите те астероиди.
Посещения: 9235 Добавено: пт 30 дек 2011
Добави към любими
W,A,S,D или стрелките за управление.
Q: Инвентар
Esc: Пауза
E: За строене
Изгубената Сонда
Изгубената сонда е игра в която може да изпробвате уменията си като изследвате тъмни минни тунели с метална проба. Провирай се с в цепнатините използвайки дълга верига. Събирай златните звезди и се опитай да достигнеш до изхода без да докоснеш стените на тунелите. Успех.
Изгубената Сонда
5.00
4,4K
Изгубената овца: Под Земята
Новата версия на популярната логическа игра Изгубената Овца е тук. Този път овцата е изгубена под земата, в изоставена мина. Помогни на овцата да се измъкне невредима от подземния пъзел, и да се прибере в къщи.
Изгубената овца: Под Земята
4.75
17,2K
Papa's Taco Mia!
Папа луи разширява веригата със нов Тако ресторант и ви назначава като негов управител. Помогнете на Мич и Маги да взимат поръчки, да готвят ястия и да правят такос. Отключвайте различни подобрения и сосове за вашите ястия, докато растете в бизнеса. Правете най-добрите такота за новите клиенти и за старите ви познайници. Със спечелените пари подобрявайте вашият ресторант.
Papa's Taco Mia!
4.33
237,4K
Марио Робо Приключение
Армията на Баузър отново атакува Супер Марио с космически кораби. За да отвърне на удара Марио яхва летящия си боен робот. Помогни на Марио да се сражава с армията на Баузър и да защити земята си за пореден път от нападенията на злодеите.
Марио Робо Приключение
2.00
5K
Екип от Крадци
В аркадната игра Екип от Крадци, вие сте на чело на екип от разбойници, извършващи опасни грабежи. В началото на играта започвате само с един специалист по кражби с взлом, а на по-високите нива екипът ви от крадци нараства. Съберете всички ценности в къщата преди да се е задействала алармата и избягвайте различните капани, които могат да попречат на мисията ви.
Екип от Крадци
5.00
4,1K