Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
АТВ кално състезание
Отличен 4.5
(2 гласа)

АТВ кално състезание

АТВ кално състезание е спортна игра в която избираш дали да се състезаваш с АТВ или кросов мотор. Избери си машина и изпробвай уменията си по супер трудни траялни терени.
Посещения: 58703 Размер на файла: 1 MB Добавено: вт 3 яну 2012
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от АТВ кално състезание Снимка 2 от АТВ кално състезание Снимка 3 от АТВ кално състезание Снимка 4 от АТВ кално състезание Снимка 5 от АТВ кално състезание
АТВ пътека
Карай мощно АТВ по 10те различни писти които ни предлага тази игра. Събирай монети и завърши първи на всички нива без да разбиеш АТВ-то. Успех.
АТВ пътека
4.00
2K
АТВ Шампиони
Нова игра с АТВ-та. Невероятни състезания по 6 различни писти, които трябва да отключиш. Нареди се на стартовата линия и карай възможно най-бързо. Скачай от скоковете и другите заигравки по пистата за максимален резултат.
АТВ Шампиони
3.00
3,1K
АТВ Пътеки 2
Втората версия на страхотната офроад игра АТВ Пътеки е тук. В новата версия на играта ще намерите пет нови екстремни писти, на които можете да тествате и подобрите уменията си по каране на АТВ, но преди това трябва да ги отключите. Вземете вашето АТВ и изпитайте уменията си да управлявате и балансирате тежката машина по екстремните писти. Успех!
АТВ Пътеки 2
4.00
3,1K
АТВ Пътеки
АТВ Пътеки е нова игра с АТВ-та. Играта предлага страхотна графика и различни препятствия, като плаващи дървени трупи и много други. Трябва да ги преодоляваш с лекота за да успееш да минеш нивото. Пали АТВ-то и се впусни в състезанието.
АТВ Пътеки
3.00
3,5K
АТВ Каскади
АТВ каскади е готина игра с АТВ-та в която ще караш по трудни индустриални терени. Карай възможно най-бързо и събери сините звездички и турбо-бонуси, докато избягваш препятствията. Имай в предвид че на някои места може да минеш само с турбо.
АТВ Каскади
3.00
2,8K