Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бензин и Пясък
Отличен 4.33
(27 гласа)

Бензин и Пясък

Бензин и Пясък е страхотна триизмерна, състезателна игра от Miniclips. Състезанието е на затворена, пясъчна писта, срещу компютърно управлявани опоненти.
Посещения: 187070 Добавено: ср 4 яну 2012
Добави към любими
Управлявай автомобила със стрелките.
Снимка 1 от Бензин и Пясък Снимка 2 от Бензин и Пясък Снимка 3 от Бензин и Пясък
Бягство от Корпорацията
Твоята свръзка във Вегас е бил заловен и сега корпорацията е по следите ти. Трябва да успееш да се измъкнеш преди мутрите на корпорацията да успеят да те заловят. Настъпи газта и избягай преди да те хванат.
Бягство от Корпорацията
3.00
18,4K
Западния Фронт 1914
Западния фронт 1914 е екшън игра, с полирана графика и много оръжия, които можете да използвате за премахване на враговете си. Вземи пищова си и се впусни в екшъна.
Западния Фронт 1914
4.60
5,8K
Градски мини състезатели
Градски мини състезатели е нова състезателна игра. В нея ти се състезаваш на затворени мини писти със малки колички. Играта предлага много нива и колички, но първо трябва да ги отключиш като печелиш състезания.
Градски мини състезатели
4.00
16,4K
Motor Toons
Motor Toons е страхотна ММО игра с коли и много стрелба. В началото започваш само с едно превозно средство, но с напредването на играта отключваш още. Успех.
Motor Toons
4.00
6,3K
Триизмерно Рали
Триизмерно рали е състезателна игра в която си избираш автомобил, избираш си любим цвят и започваш едно лудо триизмерно състезание срещу компютърно управлявани опоненти.
Триизмерно Рали
5.00
67,6K