Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бензин и Пясък
Отличен 4.36
(28 гласа)

Бензин и Пясък

Бензин и Пясък е страхотна триизмерна, състезателна игра от Miniclips. Състезанието е на затворена, пясъчна писта, срещу компютърно управлявани опоненти.
Посещения: 187325 Добавено: ср 4 яну 2012
Добави към любими
Управлявай автомобила със стрелките.
Снимка 1 от Бензин и Пясък Снимка 2 от Бензин и Пясък Снимка 3 от Бензин и Пясък
Последно Състезание 3D
Фантастична триизмерна състезателна игра с коли. Много готина графика и бързи коли. Не губи повече време, а се впусни в бясната надпревара срещу конкуренцията.
Последно Състезание 3D
5.00
59K
Highway
Трафикът по магистралата е много натоварен, а вие много закаснявате. Ще успеете ли да се преборите с трафика и да пристигнете на време.
Highway
4.00
36,9K
Зона Нула
Зона Нула е мрежова екшън игра от типа First Person Shooter. В нея се биеш срещу компютърно управлявани играчи на триизмерна карта с невероятна графика и звукови ефекти.
Зона Нула
3.50
8,3K
Мотокрос Състеание
Мотокрос Състеание е страхотна игра с мотори и много кал. В тази игра се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти по кални писти. Карай възможно най-бързо и спечели всички писти за да отключиш нови ъпгрейди за мотора си. Забавлявай се и успех.
Мотокрос Състеание
3.50
11,7K
Праисторическо рали
Праисторическо рали е състезателна игра, в която се състезавате с праисторически автомобили. Играта предлага шест различни писти и същият брой автомобили, с които можете да се състезавате, всеки автомобил има различни способности и оръжия. Изберете автомобила, който най-много ви допада и се включете в състезанието. За да отключите нова писта трябва да финиширате първи.
Праисторическо рали
3.00
18,3K