Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бензин и Пясък
Отличен 4.44
(32 гласа)

Бензин и Пясък

Бензин и Пясък е страхотна триизмерна, състезателна игра от Miniclips. Състезанието е на затворена, пясъчна писта, срещу компютърно управлявани опоненти.
Посещения: 188437 Добавено: ср 4 яну 2012
Добави към любими
Управлявай автомобила със стрелките.
Снимка 1 от Бензин и Пясък Снимка 2 от Бензин и Пясък Снимка 3 от Бензин и Пясък
Армейско Паркиране 3
Харесва ли ти да караш военни машини? Паркирал ли си танк? В тази нова триизмерна игра с танкове ти ще бъдеш в ролята на войникът който трябва да ги паркира. Задачата ти е да паркираш танковете след всяко учение, като внимаваш да не настъпиш мина.
Армейско Паркиране 3
4.00
4,2K
Кадифен Паркинг 2
Втората версия на супер успешната игра Кадифен Паркинг е вече при нас. Ако си фен на първата версия, то тази със сигурност ще ти хареса. Ти отново си момчето което изкарва пари като паркира колите на хората. Паркирай внимателно, защото ако одраскаш колата ще загубиш припечеленото с много труд. Успех.
Кадифен Паркинг 2
4.50
15K
Turbo Tanks
В тази игра управлявате танк, целта ви е да стигнете на време до финиша, без да разрушите танка.
Turbo Tanks
4.00
31,7K
Обречената Ковачница
Обречената Ковачница е онлайн бойна игра в която ти участваш в дуели срещу реални играчи от цял свят. Подобрявай героя си, купувай оръжия и екипировка от аукциона и започни да изработваш предметите сам.
Обречената Ковачница
5.00
6,5K
Bicycle Drag
Bicycle Drag е флаш игра, в която вие те в ролята на малко момче, което участва в състезания с колелета. Преди всяко състезание залагате пари и ако финиширате първи печелите пари, с които можете да подобрявате колелото си или да си купите ново по-добро.
Bicycle Drag
4.00
9,5K