Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Танк дърпа Камион
Много добър 3.67
(3 гласа)

Танк дърпа Камион

Танк дърпа Камион е иновативна игра с камиони и танкове. Целта ти е да издърпаш закъслия камион със тежък верижен танк. Може да стреляш с танка за да рачистваш пътя напред.
Посещения: 45219 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 20 яну 2012
Добави към любими
Нагоре и Надолу за управление
Ляво и дясно да управляваш оръдието.
Space-bar - стрелба.
W и S управлявай танка.
R - рестартирай нивото.
P - Пауза.
Танк Армагедон
Танк Армагедон е страхотна онлайн игра, която се играе в мрежа срещу други играчи. Избери си арена и отбор (син или червен) и се впусни в люта битка с танкове. Събирай най-различни оръжия с които да обстрелваш враговете си. Опитай се да превземеш максимален брой вражески бази.
Танк Армагедон
5.00
6,5K
Танк Атака 3D
Танк Атака 3D е екшън игра с танкове. В нея ти си в ролята на войник който е отговорен за оръдието и картечницата на танка. Стреляй по вражеските бункери, танкове и пехота и саботирай радарите на вражеската армия за допълнителни точки.
Танк Атака 3D
4.25
7,5K
Танк наречен Гризли
Военна игра в която управлявате танк наречен Гризли. Танкът ви може да се движи само по права линия, между сградите и да стреля с картечница или ракети (ракетите могат да минават през сградите). Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Танк наречен Гризли
5.00
13,1K
Танк Мания
В играта танк мания вие можете да карате 5 различни танка на 24 нива. Целта на играта е да транспортирате товара невредим до крайната цел, някой препятствия не могат да се преминат без да ги взривите с оръдието си.
Танк Мания
3.50
50,1K
Горски Камиони 2
Горски Камиони 2 е игра в която трябва да паркираш огромни камиони натоварени с дървен материал. Паркирай на определеното място, натовари големите трупи и транспортирай товара до работилницата. Успех.
Горски Камиони 2
5.00
31,1K