Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Скорост
Добър 2.5
(2 гласа)

Скорост

Много интересна състезателна игра с коли, в която целта не е да управляваш а да сменяш скоростите на време. Следи оборотомера и сменяй на по-горна предавка в точния момент за да постигнеш максимално добро време.
Посещения: 38746 Размер на файла: 4 MB Добавено: вт 24 яну 2012
Добави към любими
Стрелката нагоре за газ.
Шпация - сменяй предвка.
Снимка 1 от Скорост Снимка 2 от Скорост Снимка 3 от Скорост Снимка 4 от Скорост
Високоскоростно преследване 2
Карайте кола по магистралата, събирайте бонуси и унищожавайте набелязаните цели.
Високоскоростно преследване 2
4.00
28,3K
Скоростен Град 3D
Скоростен Град 3D е простичка, но много добре направена игра с триизмерна графика. Целта на играта е да се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Може да караш линейка, полицейска кола, такси или автобус. В началото на играта е отключена само линейката. Всяко състезание има 8 обиколки и трябва да завършиш в челната тройка за да отключиш следващата писта. Успех.
Скоростен Град 3D
4.00
11,1K
Висока скорост
Невероятна състезатилна игра с перфектна графика и геймплей. Карай колата си колкото може по-бързо и дрифтвай на завоите. Целта е да завършиш трасето преди всички останали.
Висока скорост
5.00
63,7K
Бързи скорости
Бързи скорости е нова 2D състезателна игра с коли, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Състезанията се провеждат на разнообразни писти намиращи се в пустинята. Изберете вашата кола и се включете в състезанието. С парите спечелени от състезанията можете да закупите нова кола или подобрения, за тази която вече притежавате. Успех!
Бързи скорости
4.00
10,1K
Скоростно Рали Х
Скоростно Рали Х е страхотна състезателна игра с триизмерна графика. Играта изисква инсталиран Unity Player. Избери си състезателна кола и се впусни в надпреварата. Ще трябва да се състезаваш срещу останалите 7 компютърно управлявани опоненти.
Скоростно Рали Х
3.25
45,7K