Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сектор Beta
Много добър 4
(2 гласа)

Сектор Beta

Сектор Бета е игра за оцеляване със зомбита и мистериозни лабиринти. Защитавай се от вълните враждебно настроени зомбита и подобрявай оръжията си след всяка вълна.
Посещения: 5992 Размер на файла: 8 MB Добавено: чт 26 яну 2012
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
1-8 смяна на оръжията.
Сектор 71
Ти си пленник в тайна биологическа лаборатория. Нещо се е объркало ужасно и ти трябва да си пробиеш път навън със сила. Всички асансьори в сградата са развалени и трябва да използваш стълбите. Има много нива с които да се бориш в тази увлекателна игра. Успех.
Сектор 71
3.00
2,8K
Сектор 21
Продължение на зарибяващата игра с пикселизирана графика. Целта ти е да минеш всичките 30 нива като скачаш, претълкулваш, и избягваш препятствията. Сменях гравитацията със шпацията или S бутона. По този начин може да вървиш по тавана за да избягваш шиповете.
Сектор 21
5.00
3,4K
Мъртвите са Полудели
Мъртвите са Полудели е игра за оцеляване със зомбита, в която ти си хванат в капан по средата на пустинята с разваления си кемпер. Защитавай се от безкрайните атаки на зомбитата като същевременно се опиташ да поправиш камиона си. Подобрявай уменията и оръжията си, за да оцелееш по-дълго. Успех.
Мъртвите са Полудели
3.00
4,1K
Big Pixel Zombies
Екшън игра с много страна графика - всичко е направено от кубове.
Big Pixel Zombies
5.00
6,6K
Tank Attack 2
Градът е превзет и почти разрушен от зомбита. Оцелелите след атаката на зомбитата са много малко. Вашата цел в играта е да използвате последният останал танк, за да защитавате и спасявате оцелелите. Не се отказвайте, Вие сте последната надежда за малкото оцелели.
Tank Attack 2
3.00
11,5K