Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Магистрално пътуване
Добър 3
(2 гласа)

Магистрално пътуване

Карай супер спорна кола по магистралата колкото можеш по-бързо. Избягвай другите коли, защото ако удариш някоя от тях играта свършва.
Посещения: 107102 Размер на файла: 2 MB Добавено: сб 4 фев 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Снимка 1 от Магистрално пътуване Снимка 2 от Магистрално пътуване Снимка 3 от Магистрално пътуване
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра която изисква UNITY PLAYER. За да постигнеш целта си трябва да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.75
63,1K
Магистрално преследване
Защитавайте бронирания камион от атаката на полицията. След всяко ниво можете да купувате амуниции и нови оръжия.
Магистрално преследване
3.00
60K
Мини Формула 1
Трябва да завършиш десетте писти по най-бързия възможен начин. Първа позиция се награждава с подобрение, втора позиция ще ти позволи да продължиш до следващото ниво без подобрения. Ако завършиш на трето място, ще трябва да започнеш състезанието от начало и това време ще бъде добавено към общото ти резултат. Трябва да избегнеш това - това е най-голямото наказание в играта.
Подобренията включват скорост, ускорение и посока. Трябва да пробваш различни комбинации, за да намериш успешната.
Мини Формула 1
4.00
20,7K
Swift Burnout
Swift Burnout е страхотна състезателна играс много писти, коли и подобрения. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. След като спечелиш малко пари ще можеш да подобряваш колата, или да си купиш нова. Успех.
Swift Burnout
3.67
21,9K
Слем Дрифт 2
Слем Дрифт 2 е зарибяваща екшън игра с коли. В нея вие бягате от полицията която постоянно ви преследва. Събирай масло, шипове и ракети които ще ти помогнат да се измъкнеш от ченгетата.
Слем Дрифт 2
5.00
8,2K