Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Магистрално пътуване
Добър 3
(2 гласа)

Магистрално пътуване

Карай супер спорна кола по магистралата колкото можеш по-бързо. Избягвай другите коли, защото ако удариш някоя от тях играта свършва.
Посещения: 107291 Размер на файла: 2 MB Добавено: сб 4 фев 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Снимка 1 от Магистрално пътуване Снимка 2 от Магистрално пътуване Снимка 3 от Магистрално пътуване
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра която изисква UNITY PLAYER. За да постигнеш целта си трябва да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.75
63,3K
Магистрално преследване
Защитавайте бронирания камион от атаката на полицията. След всяко ниво можете да купувате амуниции и нови оръжия.
Магистрално преследване
3.00
60,1K
Dune Dash
Dune Dash е една от новите игри на колегите от box10. Играта е много добре направена, графиката и анимацията е супер, управлението на бъгито също. Целта на играта е да преминете през пясъчните дюни, шезлонгите и чадърите на плажуващите туристи, без да се преобърнете.
Dune Dash
5.00
34,7K
Супер Бол Шофьор
В тази игра ти си в ролята на шофьора на автобус който вози отбор от супер бол. Карай автобуса възможно най-бързо, избягвай трафика по пътя и събирай щитове, живот и други бонуси.
Супер Бол Шофьор
3.00
46,6K
Надпревара за Голямата награда 2
Надпревара за Голямата награда 2 е състезателна игра с коли, наподобяваща формула 1. В тази игра вие се състезавате на затворена писта срещу пилоти управлявани от компютъра. Дрифтете по завоите, събирайте и използвайте ускорения, като се стараете да финиширате преди другите състезатели. След всяко състезание, можете да използвате спечелените пари, за да подобрите колата си или да закупите нова. Забавлявайте се докато участвате в оспорваните състезания!
Надпревара за Голямата награда 2
3.00
11,1K