Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Магистрално пътуване
Добър 3
(2 гласа)

Магистрално пътуване

Карай супер спорна кола по магистралата колкото можеш по-бързо. Избягвай другите коли, защото ако удариш някоя от тях играта свършва.
Посещения: 106997 Размер на файла: 2 MB Добавено: сб 4 фев 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Снимка 1 от Магистрално пътуване Снимка 2 от Магистрално пътуване Снимка 3 от Магистрално пътуване
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра която изисква UNITY PLAYER. За да постигнеш целта си трябва да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.75
63,1K
Магистрално преследване
Защитавайте бронирания камион от атаката на полицията. След всяко ниво можете да купувате амуниции и нови оръжия.
Магистрално преследване
3.00
59,9K
Vintage Carbon
В тази игра вие сте крадец на антични коли.
Vintage Carbon
5.00
24,8K
Зомби Трепач
Зомбитата са плъзнали навсякъде из родния ти град, и кмета е повикал Зомби Трепачите за да се справят със ситуацията, и да изчистят града от гладните мутанти. Помогни на Джейк (водача на групата) да стане успешен бизнесмен като избие всички зомбита с колата си. В процеса на играта може да наемаш още изтребители за да ти помогнат с нелеката задача.
Зомби Трепач
4.00
5,2K
Лондон Такси
В играта Лондон Такси ти си в ролята на таксиметров шофьор който работи в Лондон. Пали двигателя и започвай работа по Лондонските улици. Качвай клиенти и ги транспортирай до желаната дестинация. Внимавай в трафика, защото всяка повреда на колата ще ти струва пари.
Лондон Такси
4.50
12,9K