Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Космически тетрис
Много добър 4
(1 глас)

Космически тетрис

Космически тетрис е една игра спонсорирана от Сони. Целта е стандартната за всички стари игри, с една малка разлика. Тук не трябва да премахваш фигурките, а да ги подредиш така че да стане голяма кула.
Посещения: 3037 Размер на файла: 2 MB Добавено: нд 5 фев 2012
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Космически Кораб
Ти си космически завоевател и мисията ти е да разбиваш на пух и прах човеците и техните малки островчета и роботи. След всяко ниво може да използваш парите които си изкарал за да да ъпгрейдваш кораба и оръжията си.
Космически Кораб
4.00
5,7K
Космически войник
Космически войник е 3Д екшън игра с ретро графика, наподобяваща класическата игра от миналото Doom. В тази игра вие сте в ролята на войник, заключен в тъмна космическа база от която трябва да избяга. Събирайте оръжия и амуниции, те ще ви трябват, когато срещнете войниците патрулиращи по тъмните коридори на мистериозната база.
Космически войник
5.00
16,7K
Космически състезания
Космически състезания е нова, триизмерна рали игра в която се състезавате по няколко 3D писти. Събирайте бонусите и паритее за подобрения. По време на състезанията събирайте и енергия които може да използвате за турбо или да атакувате другите състезатели.
Космически състезания
4.00
16K
Космически Джип Изследовател
Ако обичате приключенията в космуса и изледването на непознати планети, тази игра е точно за вас. Вземете високопроходимят си космически джип и изследвайте непознатите планети на които се намирате. Внимавайте защото астероиди падата навсякаде около вас, и нивата са изпълнени с капани, които трябва да обезвредите с лазерното си оръдие.
Космически Джип Изследовател
5.00
12,1K
Космически Джип
Време е за пътешествие в космоса със нов и мощен джип. Целта вие да намирате разбити извънземни кораби и да достигнете до базата невредими.
Космически Джип
5.00
16,9K