Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Некронатор 2
Много добър 3.5
(2 гласа)

Некронатор 2

Некронатор 2 е стратегия в реално време, в която трябва да завладяваш вражеските терористи. За целта тренирай войници докато не разрушиш чуждия замък. След всяко ниво можеш да подобряваш армията си като отключваш нови войски и магии. Играта предлага 6 различни кампании с 6 различни раси.
Посещения: 17263 Размер на файла: 19 MB Добавено: пт 10 фев 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Зомбита в сянката 2
Екшън игра с зомбита, в която ви спускат с хеликоптер в центъра на град превзет от зомбитата. Вашата цел е да изчистите града от заразата и да останете живи.
Зомбита в сянката 2
3.00
6,5K
Diesel Valkyrie vs. the Undead Reich
В тази игра вие управлявате тежко въоръжен военен робот. Целта ви е да оцелеете възможно най-дълго, като стреляте по атакуващите ви зомбита и събирате различни бонуси.
Diesel Valkyrie vs. the Undead Reich
5.00
5,8K
Човек на Луната
Един топъл слънчев ден човек кацнал на луната. Извънземните се надпреварват кой да го залови първи и да го сложи в клетка. Събирай бонуси като щитове и оръжия и се опитай да хванеш човека преди другите извънземни. Забавлявай се докато преследваш бедния човечец в бял костюм.
Човек на Луната
5.00
3,5K
Подземия
Подземия е приключенска игра с ретро графика. Целта ти е да помогнеш на смелия рицар да намери отвлечената си жена и да избие чудовищата които му се изпречват на пътя. По време на приключението ще трупаш опит и ще намираш екипировка която ще ти помогне в сраженията ти със чудовищата.
Подземия
5.00
4,3K
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Освен да се състезаваш, трябва и да обстрелваш съперниците си със всевъзможни оръжия. Карай колкото можеш по-бързо и се опитай да разрушиш останалите автомобили.
Оффроуд Ярост
5.00
13,3K