Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Некронатор 2
Много добър 3.5
(2 гласа)

Некронатор 2

Некронатор 2 е стратегия в реално време, в която трябва да завладяваш вражеските терористи. За целта тренирай войници докато не разрушиш чуждия замък. След всяко ниво можеш да подобряваш армията си като отключваш нови войски и магии. Играта предлага 6 различни кампании с 6 различни раси.
Посещения: 17420 Размер на файла: 19 MB Добавено: пт 10 фев 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Изчадието от Латерната
С наближаването на Хелоуин се задават и тематичните игри. Тази игра се казва Изчадието от Латерната и се разказва за чудовище които обикаля по улиците на града и плаши хората за да им вземе сладките. Успех.
Изчадието от Латерната
5.00
4,6K
City Siege
Екшън игра, в която трябва да убиете всички вражески войници, като гледате да пострадат възможно най-малко цивилни. След всяко ниво можете да закупувате по-мощни оръжия.
City Siege
4.00
14,3K
Злокалипсис: Страховития Макс
Злокалипсис: Страховития Макс е игра за оцеляване. Нападнат си от зомбита, скелети и други страховити чудовища. Ти си последния оцелял и спасението е в твоите ръце. Дай най-доброто от себе си и удръж вълните от зомбита. В същото време събирай пари за ъпгрейди.
Злокалипсис: Страховития Макс
5.00
8,3K
Възхода на Титаните
Възхода на Титаните (Rise of the Titans) е екшън игра в която ти си огромно чудовище, което препуска обезумяло през джунглата, и руши всичко по пътя си. Мачкай сгради и хора, и подобрявай ДНК-то си. Успех.
Възхода на Титаните
4.00
4,6K
Armor Mayhem
Екшън игра, в която сте разделени на отбори и се биете един срещу друг. Събирайте аптечки и нови оръжия, за да победите противниковият отбор.
Armor Mayhem
5.00
28,8K