Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Некронатор 2
Много добър 3.5
(2 гласа)

Некронатор 2

Некронатор 2 е стратегия в реално време, в която трябва да завладяваш вражеските терористи. За целта тренирай войници докато не разрушиш чуждия замък. След всяко ниво можеш да подобряваш армията си като отключваш нови войски и магии. Играта предлага 6 различни кампании с 6 различни раси.
Посещения: 17314 Размер на файла: 19 MB Добавено: пт 10 фев 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Прокълнатия Дворец
Прокълнатия Дворец е приятна аркадна игра с ретро графика. В тази игра ти в ролята на обикновено дете, което е попаднало в странна сграда в родния си град. Там то се е намерило с група учени които са правили експеримент на отдалечен остров, който обаче се е объркал. Хлапето е решило да им помогне - и така започва твоето приключение на отдалечения остров.
Прокълнатия Дворец
5.00
2,7K
Специални Сили
Специални Сили е триизмерна игра със ретро графика. Движи се през триизмерните коридори, събирай оръжия и амуниции се сражавай с враговете които те атакуват. Хвърляй око на енергията си и използвай аптечки когато се налага.
Специални Сили
4.00
32,5K
Royal Envoy
Управлявайте селището си, стройте сгради и изпълнявайте изискванията за да преминете на следващото ниво.
Royal Envoy
5.00
15,4K
Пожарникарят
Целия град е обхванат от пламъци и ти си единствения пожарникар способен да укроти стихията. Спри пожара и помогни на хората да се спасят от огнения ад. Вземи си брадвата и каската и си свърши работата на пожарникар.
Пожарникарят
4.67
6,7K
Street Avenger
Целта на тази бойна игра е да се преборите с всички врагове и боса на края на нивото, за да преминете на следващото.
Street Avenger
2.50
20,3K