Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Некронатор 2
Много добър 3.5
(2 гласа)

Некронатор 2

Некронатор 2 е стратегия в реално време, в която трябва да завладяваш вражеските терористи. За целта тренирай войници докато не разрушиш чуждия замък. След всяко ниво можеш да подобряваш армията си като отключваш нови войски и магии. Играта предлага 6 различни кампании с 6 различни раси.
Посещения: 17447 Размер на файла: 19 MB Добавено: пт 10 фев 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Zombotron
Екшън игра със зомбита и много добре направена графика. Стреляйте по зомбитата и варелите, които срещате по пътя си и подобрявайте оръжията и екипировката си.
Zombotron
4.00
14,1K
Seal Wizard Knight
Seal Wizard Knight е приключенска игра, в която трябва да помогнете на смелият войн магьосник да открие причината за войната бошуваща от години и да унищожи човека подържащ военните действия.
Seal Wizard Knight
4.00
11,6K
Epic Charlie
Магьосникът Чарли минава да види учителят си и вижда, че къщата му е разрушена, а той е убит. За да отмъсти за смъртта на учителят си той трябва да намери магьосникът, който го е убил и да го победи.
Epic Charlie
4.00
16,7K
Флаш Контра
Флаш версия на популярната игра от миналото - Контра. В нея ти си военен командос (Бил или Ланс) които са изпратени на тайна мисия. Тяхната цел е да неутрализират терористична групировка наречена червения ястреб.
Флаш Контра
3.50
6K
Лице Череп
Лице Череп е аркадна игра в която трябва да преодоляваш различни препядствия и да достигнеш до портала за изход. Опитай се да завършиш всички 45 нива през 3 различни свята и да победиш крайния бос на края на играта. Успех.
Лице Череп
5.00
7,3K